Ξέρουμε από πού θα ψωνίσεις


Άνεση, άνεση, άνεση. Αυτό είναι η μεγαλύτερή μας επιθυμία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, για τον λόγο αυτό φροντίζουμε ώστε η γκαρνταρόμπα μας να αποτελείται από κομμάτια που θα μας την προσφέρουν απλόχερα. Ένα από αυτά είναι και το λινό παντελόνι.

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα θεωρείται το πιο αέρινο και δροσερό ύφασμα, με την κομψότητα και τη στιλιστική του αξία να είναι αδιαμφισβήτητες. Έτσι έχει γίνει το must – have item κάθε γυναίκας. Είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τις διακοπές και την παραλία με μικρές αλλαγές στο styling, αλλά και τις βραδινές εξόδους. Έχει γίνει τόσο αγαπητό γιατί το ύφασμα αυτό είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο, είναι ευκολοφόρετο και δίνει πολυτελή χαρακτήρα σε ένα σύνολο.

Στην αγορά μπορείς να βρεις το λινό παντελόνι τόσο σε γήινους τόνους, όσο και σε έντονες, pop αποχρώσεις, πιο επίσημες, structured επιλογές με τσάκιση και πιο πυκνή σύνθεση, αλλά και παντελόνες με λάστιχο στη μέση και μήκος ως τον αστράγαλο, εκδοχές με λίγα λόγια που ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Εμείς εντοπίσαμε μερικές από αυτές και ελπίζουμε να σε ενθουσιάσουν όσο και εμάς.

ΦΑΡΔΥ ΛΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, LA REDOUTE

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΣΟΡΤΣ ΑΠΟ ΙΡΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΛΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ ΡΟΖ, MARKS & SPENCER

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΛΙΝΟ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΧΑΚΙ, MAKI PHILOSOPHY

LINEN ELASTICATED TROUSERS LIGHT BEIGE, COS STORES

LINEN BLEND PRINTED PANTS, ZARA

100% LINEN TROUSERS MUSTARD, MANGO

ΛΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΙΛΟΤ ΜΑΥΡΟ, PINK WOMAN

LEISURE CRISTIN STRETCH – LINEN TRACK PANTS, MAX MARA NET-A-PORTER

 

 

Cover photo courtesy of Instagram @stylin_with_dawn

Πηγή