Ένα πολύχρωμο ταξίδι στα παιδικά σου χρόνια


Το Instagram είναι δίχως αμφιβολία η ιδανική πλατφόρμα για να ανακαλύψει κανείς πρωτότυπες ιδέες και ενημερωμένους συνδυασμούς που αφορούν στη μόδα και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Ένα από τα πιο δημοφιλή trends που βλέπουμε αυτή τη σεζόν είναι τα beaded jewels, μια τάση που έρχεται από τα late 90s και θέλει τα κοσμήματα που φοράνε οι fashionistas να είναι κατασκευασμένα από πολύχρωμες χάντρες σε παιχνιδιάρικα σχέδια.

Celebrities και influencers όπως η Dua Lipa, η Chiara Ferragni, η Leandra Medine Cohen και άλλες έχουν λατρέψει ήδη αυτό το τόσο νοσταλγικό trend το οποίο θυμίζει την παιδική ηλικία όσων την έζησαν στα late 90s και ξέγνοιαστες στιγμές της, όπως οι διακοπές στην κατασκήνωση.

photo courtesy of: Instagram @oliviabynature

 

Έντονα χρώματα, γράμματα, λουλούδια και φρούτα συνδυάζονται ελεύθερα και σχηματίζουν κολιέ, βραχιόλια, anklets, αλλά και αξεσουάρ για το κινητό και γίνονται το statement κομμάτι κάθε εμφάνισης.

Τα beaded jewels φοριούνται μόνα τους ή μπορείς επίσης να κάνεις layering με κολιέ από άλλο υλικό. Εκτός από αυτά που θα βρεις στην αγορά, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου custom beaded jewels αρκεί να προμηθευτείς τα υλικά από κάποιο κατάστημα και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Αν πάλι δεν έχεις χρόνο για κάτι τέτοιο, εμείς σου προτείνουμε τα παρακάτω.

90’S KID, KYMATA JEWELS

PACK OF 8 PAIRS OF FRUIT AND SYMBOL EARRINGS, PULL&BEAR

THREE – STRANDED NECKLACE, H&M

UNA NECKLACE, PETITE FLEUR ACCESSOIRES

MULTICOLOR BEADED LAYERING NECKLACES, CHRISTINA CHRISTI

ANAFI NECKLACE, LEIO ROSS

 

 

cover photo courtesy of: Instagram @chiaraferragni

Πηγή