Επίλεξε ανάμεσα σε εντυπωσιακά σχέδια που είναι ιδανικά για casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις


Είναι άνετη και στιλάτη και δεν χρειάζεται να το σκεφτείς ιδιαίτερα για να πάρεις την απόφαση να την φορέσεις. Η jumpsuit ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας το οποίο συνδυάζει πρακτικότητα και κομψότητα, για το λόγο αυτό και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της μόδας.

Είτε πρόκειται να κάνεις μια χαλαρή απογευματινή βόλτα, είτε πρόκειται για την εμφάνισή σου στη δουλειά ή για ένα επίσημο δείπνο και γενικότερα μια επίσημη περίσταση, η ολόσωμη φόρμα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει πολύ κολακευτική και την εικόνα σου να ξεχωρίζει.

Στην αγορά μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία αυτού του κομματιού. Οι σχεδιαστές προτείνουν υφάσματα από τζιν μέχρι λινά ή σατέν, έντονα, παστέλ ή γήινα χρώματα, παιχνιδιάρικα, ρομαντικά ή εκκεντρικά prints ή μονοχρωμίες, εκδοχές δηλαδή της ολόσωμης φόρμας οι οποίες καλύπτουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashion lover.

Το ακόμα καλύτερο είναι πως η ολόσωμη φόρμα συνδυάζεται με πολλά είδη υποδημάτων: από εσπαντρίγιες, σανδάλια και sneakers για μία casual εμφάνιση μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες.

Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και διαλέξαμε 9 ολόσωμες φόρμες για να βρεις την ιδανική για σένα!

OVERALL ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ, ATTRATTIVO

CROPPED BRODERIE JUMPSUIT, HELMI

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΕΣ, TOI&MOI

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΛΑΔΙ, MOUTAKI

FITTED JUMPSUIT WITH BELT, ZARA

JUMPSUIT WITH SATIN TOUCH, BSB FASHION

WRAP NECKLINE SATIN JUMPSUIT, MANGO

FLORAL JUMPSUIT, PINK WOMAN

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ, LYNNE

 

 

 

Cover photo credits Instagram @christinabihari

Πηγή