Η επανεφεύρεση είναι αυτό που κάνει τη μόδα τόσο συναρπαστική


Οι fashionistas κάνουν ξανά flashback στη μόδα και επαναφέρουν για τη σεζόν άνοιξη και καλοκαίρι 2021, ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που είναι πρακτικό, δροσερό και ταυτόχρονα πολύ κομψό. Εμπνευσμένο από το αντρικό στιλ, το γιλέκο παύει να λειτουργεί ως στοιχείo layering, φορεμένο πάνω από ένα oversized πουκάμισο, αλλά γίνεται πια ο πρωταγωνιστής κάθε outfit.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι αυτή τη στιγμή στο Instagram feed πολλών διάσημων trend setters, το κομμάτι αυτό έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό T-Shirt και να βάλει το δικό του λιθαράκι στη δημιουργία μιας ευκολοφόρετης και ενημερωμένης γκαρνταρόμπας.

Συνδυάζεται άψογα με jeans που έχουν καμπάνα και loafers για την άνοιξη, αλλά και με cool shorts απογειώνοντας το καλοκαιρινό στιλ κάθε γυναίκας. Η πιο δημοφιλής απόχρωση είναι το μπεζ το οποίο όταν φορεθεί με jeans και chunky σανδάλια θυμίζει πολύ κάτι από Gwyneth Paltrow.

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το βλέπουμε να κυριαρχεί. Το γιλέκο υπήρξε βασικό κομμάτι στις επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων για τις σεζόν άνοιξη και φθινόπωρο 2020, όπως του οίκου Celine.

Scroll down για να πάρεις ιδέες από τις εμφανίσεις των fashionistas!

https://www.instagram.com/p/CCstEs1h4F2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading 

https://www.instagram.com/p/CDWHRCCgYwt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/CKEh_aFMWlb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading 

Cover photo credits Instagram @stephaniebroek

Πηγή