Η σίγουρη λύση για να κυλήσει η νέα σεζόν με στιλ


Οτιδήποτε παλιό, γίνεται ξανά νέο και αυτή είναι η ομορφιά της μόδας. Αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει, τα 70s έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και όπως όλα δείχνουν αυτή τη σεζόν, θα εδραιώσουν την παρουσία τους ακόμα περισσότερο.

Ήταν μια δεκαετία γεμάτη ανεμελιά, επαναστατικότητα, τρέλα, χωρίς μέτρο, όρια και περιορισμούς, στοιχεία που μεταφέρθηκαν στις στιλιστικές επιλογές εκείνης της περιόδου και δημιούργησαν τάσεις που παραμένουν πολύ αγαπητές ακόμα και σήμερα.

Εκτός από τα τζάκετ με κρόσσια, τα πουκάμισα με φιόγκους, τα παντελόνια καμπάνα και τα μεγάλα γυαλιά, τα 70s είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με ένα θρυλικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, το οποίο έρχεται όχι απλά για να μας «κλέψει» ξανά την καρδιά, αλλά και για να μας βγάλει «ασπροπρόσωπους» σε κάθε μας εμφάνιση.

Ο λόγος για τα πιο περιζήτητα παπούτσια στον κόσμο, τα sneakers. Εμπνευσμένα από την αισθητική που ονειρεύονταν οι σχεδιαστές πριν από πενήντα χρόνια, επανασυστήνονται στο κοινό και πρωταγωνιστούν στις βιτρίνες των καταστημάτων, καθώς και στα Instagram feeds των διασημότερων fashionistas.

reebokcll_1.jpg

Sneakers Reebok Classic Leather LegacyΓια να τα βρεις, πάτησε εδώ.

Η κουλτούρα τους παραμένει εξίσου ισχυρή, η αυθεντικότητα αναλλοίωτη και το design τους έχει ανανεωθεί. Βγαλμένα από μια εποχή που η μόδα δεν ήταν πολυτέλεια, αλλά μάλλον αναγκαιότητα, τα νέα old school sneakers συνδυάζουν άψογα την πλούσια ιστορία του παρελθόντος με το παρόν μέσα από έναν τολμηρό σχεδιασμό και μας συνοδεύουν περήφανα σε κάθε μας βήμα.

reebokcll_2.jpg

Sneakers Reebok Classic Leather LegacyΓια να τα βρεις, πάτησε εδώ.

Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο απλό outfit, καθώς θα τραβήξει την προσοχή και θα γίνει το κεντρικό σημείο του. Τα 70s inspired sneakers είναι η απόλυτη πρόταση. Οι retro λεπτομέρειες «παντρεύονται» τέλεια με τα έντονα χρώματα, την ενισχυμένη σόλα που ξεχωρίζει σχεδιαστικά και τα στοιχεία από suede, δέρμα και nylon, προσφέροντας τόσο μια ανεπιτήδευτα κομψή εμφάνιση όσο και άνεση.

reebokcll_3.jpg

Sneakers Reebok Classic Leather LegacyΓια να τα βρεις, πάτησε εδώ.

reebokcll_5.jpg

Sneakers Reebok Classic Leather LegacyΓια να τα βρεις, πάτησε εδώ.

Καθώς σχεδιάζεις τα looks σου για αυτή τη σεζόν, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διαλέξεις το ωραιότερο στιλ παπουτσιών που θα τα ολοκληρώσει και θα τους δώσει ένα retro twist.