Οι ανδρικές συλλογές για Άνοιξη/  Καλοκαίρι 2021 στο προσκήνιο


Δεν είναι λίγες οι φορές όπου κορυφαίοι οίκοι μόδας, παρουσιάζουν τις ανδρικές τους συλλογές και απογειώνονται. Έτσι συνέβη και λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, όπου οι δημοφιλέστεροι σχεδιαστές μας παρουσίασαν τις ανδρικές τους δημιουργίες, για άνοιξη/ καλοκαίρι 2021 και σίγουρα έχουμε να κρατήσουμε πολλά από τις πασαρέλες τους.

slookone.jpg

Νεανική αισθητική, effortless και μίνιμαλ χαρακτήρας πρωταγωνίστησαν, δημιουργώντας ανατρεπτικά looks, που δεν είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Με κυρίαρχες τάσεις, αυτές από το Σκανδιναβικό ανδρικό στιλ, οι συλλογές δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτα λιγότερο, από συναρπαστικές, κάνοντας εκατομμύρια άνδρες να ανυπομονούν για τις νέες σεζόν και τάσεις.

slookseven.jpg

Η νέα σεζόν μόλις έφτασε λοιπόν και οφείλουμε να ξεκινήσουμε και να την καλωσορίσουμε δυναμικά, με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, ανάλαφρα υφάσματα, μα πρωτίστως με κομμάτια διαχρονικά, τα οποία θα μπορείς να φορέσεις φέτος, αλλά και επόμενες χρονιές.

slookeigh.jpg

Ένα ακόμη τελευταίο σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε, είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί. Ακόμη και στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές, οι extravagant συνδυασμοί αποφεύγονται, και προτιμούνται εκείνοι που δίνουν ομοιομορφία και σύγχρονο αποτέλεσμα. Οι γήινες και φυσικές αποχρώσεις εξακολουθούν και αυτήν την σεζόν να πρωταγωνιστούν, μη διστάσεις ωστόσο, να πειραματιστείς και με άλλα χρώματα, χωρίς όμως υπερβολές.

slookfour.jpg

slooknine.jpg

 

slookfive.jpg

 

 

 

 

slooktwo.jpg

slookthree.jpg

slooksix.jpg