Αν η Κυριακή είχε στιλ, τότε αυτό δεν θα ήταν άλλο από το Casual Chic


Λατρεύουμε τις Κυριακές. Γι’ αυτό άλλωστε και είναι ημέρες που αφιερώνουμε στον εαυτό και την οικογένεια μας. Έχοντας πάντα κατά νου, την μόδα και τις τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει, οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και στιλ, οφείλουμε να δώσουμε λίγη παραπάνω έμφαση στις Κυριακάτικες εμφανίσεις μας. Γιατί με λίγη προσπάθεια παραπάνω, τις βόλτες με casual chic αισθητική θα τις ευχαριστηθείς περισσότερο. Εκτός από άνεση θα σου προσδώσουν αυτοπεποίθηση και κομψή αισθητική και μοντέρνο στιλ.

https://www.instagram.com/p/CGw4tWpFyPV/

Αν η Κυριακή είχε στιλ, τότε αυτό δεν θα ήταν άλλο από το casual chic. Χαλαρές και άνετες εμφανίσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και κομματιών, θα γίνουν οι νέες σου αγαπημένες ακόμη και τις ημέρες που θες να ανανεώσεις την διάθεση σου και να νιώσεις καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CJoTs_FFEJu/

Άφησε για λίγο στην άκρη, τις πιτζάμες που λογικά θα φοράς όλη την εβδομάδα αν είσαι σε τηλεργασία, μαζί με τις φόρμες και τα κολάν και φέρε ξανά στο προσκήνιο τα αγαπημένα σου jeans, με το κλασσικό παλτό και τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα χρειαστείς. Παλτό, jeans και ξεχωριστάαξεσουάρ, όπως θα παράδειγμα ένα φουλάρι σε έντονες αποχρώσεις, ή ένα baseball cap. Μη ξεχάσεις τακοσμήματα επίσης, τα οποία μπορούν να σου δώσουν έναπιο εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, σε ένα απλό σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CGX0A_jI2yc/

Αν από την άλλη έχεις βαρεθεί τα sneakers σου, τα οποία φοράς παντού, τώρα που ο καιρός θυμίζει Άνοιξη, τα loafers είναι μια ιδανική επιλογή για να δώσεις την κομψή πινελιά που αναζητάς στις εμφανίσεις σου. Οι συνδυασμοί είναι σίγουρα αμέτρητοι. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που σου ταιριάζουν και δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει.

https://www.instagram.com/p/CJ1QZjvlQlX/

Γι' αυτό, βγάλετα basic/casual κομμάτια σου και ξεκίνησε τους πειραματισμούς σου, με glam και κομψά αξεσουάρ, δημιουργώντας τις ιδανικές για εσένα casual chic εμφανίσεις σου.

https://www.instagram.com/p/CFtmEh-FIaD/

Πηγή