Ας ελπίσουμε σε πιο στιλάτες και περισσότερες βόλτες


Ακόμη και σε συνθήκες απομόνωσης και επαναλαμβανόμενα lockdowns, η μόδα έρχεται και πάλι να δείξει την αξία της και την επιρροή στην ανθρώπινη ψυχολογία. Ακόμη και μια μικρή βόλτα, μπορεί με τις κατάλληλες επιλογές, να σου προσδώσει και πάλι αισιοδοξία, να σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Μιας και οι επόμενοι μήνες θα μας βρουν σε περιορισμένες εξόδους, τα βλέμματα έχουν στραφεί προς τους Ανοιξιάτικους μήνες, κυρίως γιατί έχουν κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα και ενθουσιώδη fashion trends.

Και στην ανδρική μόδα το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με εκατοντάδες fashion brands, να λανσάρουν τις δικές τους προτάσεις, οι οποίες φέρνουν μοντέρνο και σύγχρονο αέρα στην προσωπικότητα και το στιλ σου. Μη διστάσεις να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις νέες τάσεις, οι οποίες με μικρές λεπτομέρειες και προσαρμογές, θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το στιλ σου και θα σε ανανεώσουν, την στιγμή που το χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ.

Είναι ώρα πέρα από τις γήινες αποχρώσεις και τα μίνιμαλ στοιχεία, να προσθέσουμε και πάλι pop και παστέλ χρώματα, τα οποία θα δώσουν φως και αισιοδοξία. Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις σταδιακά, μπορείς να επιλέξεις ένα χρωματιστό piece την φορά, πχ ένα τζάκετ ή αξεσουάρ. Το denim και total denim επιστρέφει δυναμικά, με τα prints να δίνουν την ευχάριστη διάθεση των ανοιξιάτικων ημερών.

https://www.instagram.com/p/CLCRR_gAChl/

https://www.instagram.com/p/CJkDD0QF4Nr/

https://www.instagram.com/p/CALBMmEpnMG/

https://www.instagram.com/p/CJosPAAlMrf/

https://www.instagram.com/p/CKe8dg3l63M/

https://www.instagram.com/p/CK9PE_NjSdY/

https://www.instagram.com/p/CI0JKr_lNCZ/

https://www.instagram.com/p/CLCWiFXrs_2/

https://www.instagram.com/p/CJv8_bPAeyN/

https://www.instagram.com/p/CLHUgrbrXfG/