Ώρα να θυμηθείς ξανά αγαπημένα σου κομμάτια


Ώρα να θυμηθείς ξανά αγαπημένα σου κομμάτια

Επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, ακόμη και φιλικά/ προσωπικά ραντεβού, δυστυχώς πραγματοποιούνται ψηφιακά. Η ουσιαστική, από κοντά επικοινωνία, είναι σίγουρα κάτι το οποίο μας έχει λείψει πολύ και πάντοτε θα την αναζητάμε. Μέχρι ωστόσο οι συνθήκες να κάνουν ξανά, την ανθρώπινη επαφήασφαλή, η εναλλακτική της διαδικτυακής επικοινωνίας είναι κάτι που βοηθάει σημαντικά.

Η ανυπομονησία πολλών γυναικών για το επόμενο, επαγγελματικό τους zoom meeting, είναι μεγάλη. Και όχι τόσο, επειδή θα αφοσιωθούν και πάλι στην εργασία τους, αλλά κυρίως γιατί θα έχουν την αφορμή να θυμηθούν ξανά αγαπημένα τους κομμάτια και να περιποιηθούν και πάλι τον εαυτό τους. Μια εμφάνιση που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, όχι μόνο θα βοηθήσει να έχεις έναν πιο ισχυρό και σίγουρο λόγο, αλλά θα ανανεώσει ξανά την διάθεση και την ψυχολογία σου. Το ίδιο ισχύει και με νεαρότερα κορίτσια, την στιγμή που ετοιμάζονται για την παρουσίαση του project τους ηλεκτρονικά. Αρχικά μπορείς να δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ σου, με μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Για να δεις αναλυτικά το μακιγιάζ που θα σε βοηθήσει να δείξεις άψογη στην κάμερα, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Σε αυτήν την ανάρτηση όμως, θα εστιάσουμε κυρίως στα tops που μπορείς να επιλέξεις και να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα μίνιμαλ πουλόβερ, ένα σακάκι με το αγαπημένο σου preppy t-shirt και πολλές ακόμη επιλογές από τις παρακάτω, θα σε εμπνεύσουν ώστε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή στο επόμενο zoom meeting σου.

Μη διστάσεις να προτιμήσεις έντονα χρώματα, τα οποία θα σε φωτίσουν περισσότερο στον φακό και αποχρώσεις που γνωρίζεις πως σου ταιριάζουν, ενώ αν πρόκειται για αυστηρό επαγγελματικό call, τα θαλασσί πουκάμισα με το μαύρο blazer σου, θα σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

https://www.instagram.com/p/CJ3hyluHqby/

Note: Απαραίτητα για ένα εντυπωσιακό look, είναι τα statement κοσμήματα!

https://www.instagram.com/p/CJk9ThjLyf8/

https://www.instagram.com/p/CLH2hmDjL8t/

https://www.instagram.com/p/CLEcTwgBZnP/

https://www.instagram.com/p/B57-pgDC3yK/

https://www.instagram.com/p/CE19kcOFn08/

https://www.instagram.com/p/CJ4olpthld2/

https://www.instagram.com/p/CIX_P0knvqL/

https://www.instagram.com/p/CIgET3clyIu/

https://www.instagram.com/p/CAGKZqIh5YW/

https://www.instagram.com/p/CKmU2G9ndCB/

Πηγή