Οι καλύτερες ανδρικές μάσκες προστασίας για προστασία και στιλ

Γιατί μια ποιοτική μάσκα προστασίας κάνει την όλη κατάσταση καλύτερη

Κείμενο: Τόνια Τζαφέρη

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως αποτελεί το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες. Δυστυχώς όλα δείχνουν πως θα μας συνοδέψουν για αρκετό καιρό ακόμη και παρότι έχει γίνει τρόπος ζωής και συνήθεια, μια ποιοτική μάσκα προστασίας όσο και αν μην θέλουμε να την φορέσουμε, μπορεί να κάνει την όλη κατάσταση καλύτερη.

Μπορεί επίσης να κρύβει χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά οι σωστές επιλογές μπορούν να προσφέρουν επιπλέον στιλ σε μια εμφάνιση και να εκφράσουν την αισθητική μας, ακόμη και αν πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι ύφασμα.

Τα κορυφαία brands από τις πρώτες στιγμές της πανδημίας δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να λανσάρουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Ιδιαίτερη έμφαση οφείλουμε να δώσουμε στην μάσκα προστασίας που θα επιλέξουμε, καθώς εκτός από προστασία για τον covid, θέλουμε να αποφύγουμε και τα δερματικά προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της. Και για να αποφύγουμε το φαινόμενο της maskne (δηλαδή ακμή στο πρόσωπο εξαιτίας της μάσκας προστασίας) οφείλουμε πέρα από την σωστή καθαριότητα και την τακτική πλύση της, (εφόσον είναι υφασμάτινη) να επιλέξουμε μια ποιοτική και ‘’breathable’’ μάσκα.

Αυτές που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό είναι γνωστές και σε αυτήν την ανάρτηση στις παραχωρούμε:

Under Harmour

maskfour.jpg

Adidas

maskfive.jpg

Herschel

 

maskone.jpg

Oxford Company

maskseven.jpg

Reebok

masknine.jpg

Grace

masksix.jpg

Levis

maskthree.jpg

Gap

masktwo.jpg