Ρούχα που θα κάνουν τις χειμερινές σου βόλτες ακόμη πιο άνετες


Μπορεί να είμαστε έναν μήνα μακριά από την Άνοιξη, ωστόσο οι θερμοκρασίες είναι ακόμη χαμηλές και τα χειμερινά κομμάτια πρωταγωνιστούν. Φέτος έχουμε ξεχωρίσει πολλά trends στο ανδρικό street style που εντυπωσίασαν για την αισθητική τους, αλλά ταυτόχρονα προστατεύουν και είναι ιδανικά για τις κρύες ημέρες.

Οι αγαπημένοι μας street stylers δεν σταματούν να τα φορούν και οι φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά puffer jackets τους, τα cozy sheep jackets, hoodies, beanies και μάλλινα ζιβάγκο κάνουν τον γύρω του διαδικτύου δίνοντας έμπνευση για χειμερινές και stylish εμφανίσεις.

Το κυριότερο όμως είναι ότι πρόκειται για διαχρονικά κομμάτια, τα οποία μπορεί να αποκτήσεις τώρα, σίγουρα όμως θα σε συνοδεύουν για πολλούς ακόμη χειμώνες και με διαφορετικούς συνδυασμούς και τάσεις την κάθε σεζόν. Μιας και οι εκπτώσεις συνεχίζονται δυναμικά και η επιθυμία σου για νέα αποκτήματα, τα οποία θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση σου, αλλά παράλληλα θα σου χαρίσουν άνεση και ζεστασιά, υπάρχει έντονα… πάμε να δούμε κάποια από τα χειμερινά essentials για να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και να τα φοράς για πολλούς ακόμη χειμώνες.

https://www.instagram.com/p/CKhWubAh_Wm/

https://www.instagram.com/p/CGw9xrqJnbQ/

https://www.instagram.com/p/CIYWzhDJbLA/

https://www.instagram.com/p/CKisGLQhWic/

https://www.instagram.com/p/CKW5YSDHXTZ/

https://www.instagram.com/p/CF-LPaZpW20/

https://www.instagram.com/p/CI-endrgcTp/

https://www.instagram.com/p/CJ6LQ4wpn9b/

https://www.instagram.com/p/CKWkbM7jEyG/

https://www.instagram.com/p/CH9_6zJJSVx/