Cross body bags, chains, caps και πολλά ακόμη


Μόλις συνειδητοποιήσεις την δυναμική των αξεσουάρ σε μια εμφάνιση, τότε θα αρχίσεις να επενδύεις σε αυτά περισσότερο, μιας και μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σου αγαπημένο outfit. Τα αξεσουάρ του street style είναι συγκεκριμένα. Οι εκδοχές τους όμως, άπειρες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε κάθε fashion show, οι κορυφαίοι οίκοι μόδας, εστιάζουν ιδιαίτερα στα ανδρικά αξεσουάρ και δεν υπάρχει κανένα απολύτως σύνολο, χωρίς αυτά.

Ολοκληρώνουν την εμφάνιση και είναι το στοιχείο κλειδί, για να επιτύχεις την αισθητική που επιθυμείς. Αν τόσο καιρό έδινες έμφαση στα κομμάτια που θα επιλέξεις, την επόμενη φορά, εστίασε λίγη από την προσοχή σου, στα παρακάτω  street style accessories που αγαπήθηκαν πολύ τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν δυναμικά να πρωταγωνιστούν στις δημοφιλέστερες εμφανίσεις.

Όπως έχουμε πει το street style δεν έχει κανόνες, και αυτό μπορεί να μας προσδίδει ελευθερία, δύσκολα όμως μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ωστόσο και εδώ, υπάρχουν συγκεκριμένα pieces, τα οποία επαναλαμβάνονται non stop και δεν λείπουν από καμία εμφάνιση.

Τέτοια αξεσουάρ είναι: bucket hats.

accesone.jpg

Cross Body Τσάντες

accesten.jpg

Beanies

accesfour.jpg

Εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου

accesnine.jpg

Chains. Είτε στον λαιμό είτε στο παντελόνι.

accesseven.jpg

Ψηλές κάλτσες.

acceseleven.jpg

Luxurious Backpacks

accestwelve.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest