Με τα μάτια στραμμένα στους street stylers


Όλο και περισσότερα outfits, με σύγχρονους συνδυασμούς και νέα λανσαρίσματα, δημοσιεύονται καθημερινά στα δημοφιλέστερα accounts, προκειμένου να εμπνεύσουν και να ενημερώσουν το διεθνές κοινό. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πλέον και η μόδα έχει γνωρίσει το φαινόμενο της  ‘’παγκοσμιοποίησης’’ μιας και οι τάσεις, τα brands και η αισθητική που πρωταγωνιστεί… πρωταγωνιστεί την ίδια σχεδόν περίοδο σε όλο τον κόσμο.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πολυαγαπημένο street style. Στις καθημερινές δηλαδή εμφανίσεις που θα συναντήσουμε στους δρόμους των μεγαλύτερων πόλεων. Ακόμη και η πανδημία με τις συνθήκες της απομόνωσης δεν κατάφερε να δαμάσει την συγκεκριμένη τάση. Πλέον επανέρχεται σταδιακά και ακόμη πιο δυναμικά με στιλάτα και athleisure κυρίως σύνολα, που φιγουράρουν και κάθε γωνιά της γης.

Τις στιγμές λοιπόν που νιώθεις ίσως μπερδεμένος και δεν έχεις καθόλου έμπνευση για τις επόμενες στιλιστικές σου επιλογές, μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και στους αγαπημένους σου street stylers και fashion influencers, θα σου δώσει ιδέες και όλες τις νέες τάσεις που κυριαρχούν και επιβάλλεται να γνωρίσεις και να δοκιμάσεις.

(για να δεις περισσότερες φωτογραφίες, πάτησε στα δεξιά)

https://www.instagram.com/p/CKHgp1isNkJ/

https://www.instagram.com/p/CG2tOljM94H/

https://www.instagram.com/p/CG5MjobM-ES/

https://www.instagram.com/p/CKL65basc_1/

https://www.instagram.com/p/CJwEaipsYcS/

https://www.instagram.com/p/CJRm0-AsYH-/

https://www.instagram.com/p/CIHG2O4sjtX/

https://www.instagram.com/p/CHtUjqkr7vj/

https://www.instagram.com/p/CGx9TOQMOev/

https://www.instagram.com/p/CGnHNgGsjrf/