Ανδρικές και γυναικείες εμφανίσεις που έχουν γίνει staple


Aν κάτι αγαπάμε πολύ στο street style είναι το γεγονός πως στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων συναντούμε κάθε λογής στιλ, από μοντέρνο και σύγχρονο, ως κλασσικό και βγαλμένο από άλλη δεκαετία, με επιρροές από τις τάσεις της τώρα εποχής.

Νεανικά και ‘’hype σύνολα’’ μέχρι διαχρονικά και κλασσικά, κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και μας εμπνέουν για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Μάλιστα στις Eβδομάδες Mόδας, υπάρχουν δημοφιλή ζευγάρια, τα οποία πάντα τραβούν τα βλέμματα και τις καλύτερες εντυπώσεις, πρωταγωνιστώντας πολλές φορές σε κορυφαία περιοδικά και  sites μόδας.

ctwo.jpg

Οι celebrities δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την συγκεκριμένη ανάρτηση μιας και το γεγονός πως απαθανατίζονται σε κάθε τους έξοδο, τους δίνει ένα κίνητρο να προσέξουν παραπάνω το σύνολο τους και πολλές φορές να δούμε matching σύνολα με το ζευγάρι τους.

Είτε προτιμάς το σύγχρονο street style, είτε την διαχρονικότητα της μόδας, τα σύνολα αυτά, σίγουρα κρατούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο για τις επόμενες εμφανίσεις τους, αλλά και τις νέες τάσεις που φέρνουν στο προσκήνιο.

ceight.jpg

celeven.jpg

 

cfour.jpg

cnine.jpg

cone.jpg

cseven.jpg

csix.jpg

cten.jpg

cthree.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest