Έχει καταφέρει να κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις


Έχει σίγουρα πολλά να πάρει και να εμπνευστεί από τον πατέρα του, David Beckham. Και από την μητέρα του εννοείται. Όπως φαίνεται όμως ο Βrooklyn, έχει βρει τον δικό του δρόμο στον κόσμο της μόδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν είναι λίγα τα κορυφαία περιοδικά μόδας που τον έχουν ξεχωρίσει και χαρακτηρίσει ως μια από τις μεγαλύτερες επιρροές στο κοινό. ‘’Fashion icon’’ είναι άλλωστε, τίτλος που πολλές φορές του έχει αποδοθεί.

brooklynone.jpg

Με effortless, cool και πολλές φορές vintage style, έχει καταφέρει να κλέψεις τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από γυναίκες αλλά και άντρες. Ενώ οι street style εμφανίσεις του, έχουν πολλά να μας πουν και μας μεταδίδουν τα κορυφαία fashion trends στην νεανική, ανδρική μόδα.

brooklynelven.jpg

Έχει ακόμη καταφέρει να υποστηρίξει, διάφορα looks κατά καιρούς. Μπορεί να έχει αδυναμία στα sneakers και στα bomber jackets, δεν διστάζει όμως να πειραματιστεί και να δοκιμάσει ‘’preppy’’ και vintage looks. Ένα ακόμη στοιχείο που μας εντυπωσιάζει συχνά στις εμφανίσεις του, είναι τα κοσμήματα.

brooklynsix.jpg

brooklynfive.jpg

brooklyneight.jpg

 

 

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει: Get Very Comfortable with Man Jewelry. Δεν διστάζει να δοκιμάσει αλυσίδες, φουλάρια, καπέλα και πολλά ακόμη αξεσουάρ, τα οποία αναβαθμίζουν και ολοκληρώνουν ιδανικά ένα outfit.

 

brooklyntwelve.jpg

brooklynnine.jpg

brooklynten.jpg

brooklynthre.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest