Θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, μήνες, ίσως και χρόνια


Η αγορά έχει να σου προσφέρει εκατομμύρια επιλογές. Οι οποίες πολλές φορές, μπορεί να σε ‘’χαόσουν’’ και να μπερδευτείς με την υπερπληροφόρηση. Πόσο μάλλον στον κόσμο της μόδας, όπου όλα συνεχώς μεταβάλλονται και εξελίσσονται, όπου κάθε φορά νέα και διαφορετικά brands, σχεδιαστές και τάσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή… μπορούν τελικά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που ίσως δεν σου ταιριάζουν απόλυτα.

Γι αυτό και στην μόδα μας αρέσει να κρατάμε έναν γενικότερο χαρακτήρα και να γνωρίζουμε τάσεις που επικρατούν και θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, μήνες, ίσως και χρόνια. Σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε τα ‘’key fashion items’’ που πρωταγωνιστούν και αποτελούν ιδανική επιλογή για να σε συνοδεύουν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις.

Είναι γεγονός πως αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε δυο και μόνο τάσεις στην ανδρική μόδα αυτήν την στιγμή, θα ήταν φυσικά το athleisure style με τα sneakers και τα μοντέρνα πανωφόρια/ μπουφάν/ τζάκετς.

Κάπως έτσι λοιπόν, με την βοήθεια του instagram αλλά και δημοφιλών fashion influencers θα δούμε τα κομμάτια που θα αποτελέσουν ιδανική επιλογή για την χειμερινή σεζόν, σε περίπτωση που επιθυμείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα.

Tracksuits/ Sweatpants (αθλητικές φόρμες)

https://www.instagram.com/p/CG3CW_CsxZM/

Δερμάτινο jacket

https://www.instagram.com/p/CG8Iwc9BLKA/

Cashmere Hoodies (φουτερ)

https://www.instagram.com/p/CAs0E69Jp3Q/

Beanies (σκουφάκια)

https://www.instagram.com/p/CIjG3KhjscB/

Puffer Jackets

https://www.instagram.com/p/CJjqhqJB6hd/

Κλασσικά γυαλιά ηλίου

https://www.instagram.com/p/CIvm68khEhV/

Sneakers

https://www.instagram.com/p/CCl6lK-pLD5/

Bomber Jackets

https://www.instagram.com/p/CHdjab2DUZ0/

Νote: Μη ξεχνάς πως τα επιτυχημένα looks εξαρτώνται από τους συνδυασμούς. Και για αυτήν την σεζόν, μη διστάσεις να ''μιξάρεις'' αθλητικά κομμάτια με ''preppy'' στοιχεία, όπως παλτό ή δερμάτινο τζάκετ.