Η έμφαση δίνεται στην χρωματική ομοιομορφία


Αν παρατηρήσουμε τα πιο επιτυχημένα athleisure looks των ημερών, έχουν όλα έναν κοινό παρονομαστή. Και αυτός δεν είναι ούτε στα υφάσματα, ούτε στα επιλεγμένα brands, αλλά και ούτε στα sneakers. Είναι στα χρώματα. Και για την ακρίβεια, είναι στους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η τάση του colour blocking κυριαρχεί με αποτέλεσμα να έχουμε εντυπωσιακά σύνολα, που έχουν καταφέρει να δέσουν αρμονικά, τρία χρώματα ή και παραπάνω. Άλλωστε με τα αθλητικά αξεσουάρ, όπως καπέλα σε έντονα χρώματα, αθλητικά παπούτσια σε επίσης έντονα χρώματα, ακόμη και τζάκετς ή hoodies, έχουν να σου προσφέρουν πληθώρα συνδυασμών και επιλογών.

https://www.instagram.com/p/CIlF6ZvlmTx/

Στις κορυφαίες τάσεις βρίσκονται οι γήινες αποχρώσεις. Το γκρι, το καφέ καθώς και ‘’βασικά χρώματα’’ όπως το λευκό και το μαύρο, έχουν όση αντίθεση απαιτείται, δημιουργώντας μια ομοιομορφία που δύσκολα μπορεί να δείξει λάθος.

https://www.instagram.com/p/CH5IU_SnuNZ/

Ωστόσο οι κορυφαίοι influencers/ stylists δεν μένουν μόνο εκεί. Με pop και fun χρώματα, όπως το μπλε, το κίτρινο, το κόκκινο, το μωβ ή το πράσινο δημιουργούν απίστευτα σύνολα, ταιριάζοντας όσο πιο αρμονικά γίνεται τα κομμάτια, καταλήγοντας με ένα άκρως εντυπωσιακό και σύγχρονο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CJit1o4nF0r/

https://www.instagram.com/p/CEePXT8ibo3/

https://www.instagram.com/p/CIiXGZAHyeC/

Ύστερα από αρκετό πειραματισμό με τα αγαπημένα σου αθλητικά ρούχα, αλλά και τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες θα σου προσφέρουν ιδέες και έμπνευση, μπορείς εύκολα να καταφέρεις ένα άκρως σύγχρονο και επιτυχημένο athleisure look των ημερών.

https://www.instagram.com/p/CGuk74iHpUG/

https://www.instagram.com/p/CGsiPLMH16L/

https://www.instagram.com/p/CILNkXgnPSP/

https://www.instagram.com/p/CGVHZ-ZHU-u/

https://www.instagram.com/p/CJQqvUwHolV/