Χωρίς ''κανόνες'' και με πολλά ''mix & match'' outfits φτάνουμε στο 2021


Χωρίς ''κανόνες'' και με πολλά ''mix & match'' outfits φτάνουμε στο 2021, όπου το casual και αθλητικό στιλ κυριαρχεί. Δεν λείπουν ωστόσο και πιο ''preppy'' στοιχεία, όπως τα παλτό, τα δερμάτινα jackets και φυσικά τα πουλόβερ. Μεγάλος πρωταγωνιστής και την νέα χρονιά, τα sneakers. Ικανά να μεταμορφώσουν κάθε εμφάνιση, μπορούν κυριολεκτικά να φορεθούν με τα πάντα, δίνοντας τον νεανικό και effortless αέρα που μαγνητίζει. 

Όλα είναι θέμα αισθητικής και έμπνευσης. Και δεν θα μπορούσαμε να μην καλωσορίσουμε την νέα χρονιά με κάποιες από τις εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν, τόσο εμάς αλλά και κορυφαίους street stylers, οι οποίοι ακόμη και εν μέσω πανδημίας δεν χάνουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα ρούχα τους, να δημιουργήσουν νέα σύνολα και να φιγουράρουν ξανά στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων. 

Από αξεσουάρ, εκτός από τα αθλητικά καπέλα και waist bags, ξεχωρίζουν τους πρώτους χειμερινούς μήνες και τα beanies. Σκουφάκια από street style brands δίνουν μια μοναδική αισθητική στην όλη εμφάνιση, θυμίζοντας μας... vintage πορτρέτα. 

https://www.instagram.com/p/Bu630cuA2RU/

https://www.instagram.com/p/B9J9HSnJgGy/

https://www.instagram.com/p/CJTzRFvnAnk/

https://www.instagram.com/p/CH8b17DjIzp/

https://www.instagram.com/p/BtjCfzVHeV2/

https://www.instagram.com/p/CHfviM1JZbX/

https://www.instagram.com/p/CJIoE2Qs_uG/

https://www.instagram.com/p/CHdjab2DUZ0/

https://www.instagram.com/p/B-m57Vnp9-m/

https://www.instagram.com/p/CIqu-aUjhqG/

https://www.instagram.com/p/CIDoJSApDrt/

https://www.instagram.com/p/CIu6eTar8Z3/