Εσύ τι θα κάνεις όταν βγεις;


Είναι γεγονός ότι ζούμε τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση της τελευταίας εκατονταετίας. Μπορεί η απαγόρευση κυκλοφορίας να έχει μπει στις ζωές μας εδώ και πολλούς μήνες, εμείς ωστόσο δεν πτοούμαστε από το να σκεφτούμε για λίγο, τι και πού θα θέλαμε να ήμασταν, αν όλα ήταν αλλιώς. Το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί το πολυπόθητο εμβόλιο κατά της νόσου, που θα λειτουργήσει ως από μηχανής θεός και βοηθήσει σταδιακά να επανέλθουμε στους γνώριμους ρυθμούς της ζωής μας.

Πες μου, πόσες φορές άραγε έχεις ονειρευτεί την στιγμή που όλα έχουν γίνει όπως παλιά;

Που μπορείς και πάλι να κυκλοφορείς ελεύθερα, να αγκαλιάζεις σφιχτά και να συναντάς πολύ κόσμο; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί τη χαρά που θα σου προσφέρει η επιστροφή στο γυμναστήριό σου; Η υποστήριξη από την coach σου ενώ είστε στον ίδιο χώρο; Η δοκιμή πολλών ρούχων σε δοκιμαστήριο και πάλι;

Οι στιγμές όπου το κέντρο της Αθήνας θα φωτίσει ξανά και οι δρόμοι της θα γεμίσουν από λαμπερές βιτρίνες ίσως να μην είναι και τόσο μακριά και αυτό κάνει ακόμη περισσότερες γυναίκες να οραματιστούν την πρώτη τους έξοδο στα μεγάλα πολυκαταστήματα, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Aθλητικά παπούσια: Reebok Classic Leather Legacy
Θα τα βρεις εδώ

Η λίστα με τα πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε μόλις τελειώσει η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μπορούσε να συνεχίζει για πολύ. Νομίζω όμως πως στις απαντήσεις, δυο από τις οποίες βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα είναι, φυσικά, το να βγούμε και πάλι στα αγαπημένα μας καταστήματα και να εμπνευστούμε από νέες τάσεις και ρούχα, που θα μας προσφέρουν άνεσηδυναμισμό και ανανέωση. Θα γνωρίσουμε νέες πτυχές του εαυτού μας μέσα από καινούργια ρούχα, trends και συνδυασμούς που θα μας μεταμορφώσουν και πάλι την διάθεση.

Αθλητικά παπούτσια φωτογραφίας: Reebok ZIG 
Θα τα βρεις εδώ.

Εκτός όμως από τα ψώνια, η γυμναστική είναι επίσης ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι ενδορφίνες και οι ορμόνες χαράς χτυπάνε κόκκινο και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια καλή προπόνηση ή εξάσκηση του αγαπημένου μας hobby. Και επειδή ξέρω πως… αφήνοντας τον εαυτό σου για μια στιγμή να σκεφτεί ότι η στιγμή που θα φορέσεις ξανά υπέροχα athleisure κομμάτια που αναδεικνύουν το σώμα σου και θα περάσεις την πόρτα του σπιτιού σου για να βρεθείς στον χώρο που γυμνάζεσαι (αφήνοντας πίσω την virtual προπόνηση), θα σου προκαλέσει μόνο ενθουσιασμό, κάνε λίγη υπομονή... και οι καλύτερες προπονήσεις έρχονται!

Advertisement