Όταν τα αθλητικά και μοντέρνα κομμάτια αναβαθμίζουν όλη την εμφάνιση


Το hyperbeast style όχι μόνο έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν σταματά να ενθουσιάζει celebrities και μη, με ολοένα και περισσότερους να εξελίσσουν το στιλ τους και να το ‘’πηγαίνουν ‘ένα βήμα παραπέρα’’. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το hypebeast, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ουσιαστικά μια τάση. Μια λατρεμένη τάση των τελευταίων χρόνων, με φανατικό κοινό άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας.

https://www.instagram.com/p/CI-UVNenHjY/

Βrands με ακριβά και πολυτελή αθλητικά δημιουργήματα, γίνονται όλο και ισχυρότερα, γνωρίζοντας την μια επιτυχία μετά την άλλη, τόσο με τα sneakers που λανσάρουν, όσο και με τα αθλητικά/ loungewear ρούχα και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/CI9eBy5Lyaj/

Όλα ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ και μέσω διάσημων celebrities και rappers… οι νέες τάσεις δεν άργησαν να φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης. Street, urban, μοντέρνα και casual αίσθηση, έχει όλα όσα θα μας απασχολήσουν στο κομμάτι της μόδας τα επόμενα χρόνια.

Και κάπως έτσι, λίγο πριν κλείσει η χρονιά… κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση με 5 celebrities που έχουν ‘’φτάσει το hyperbeast στιλ τους’’ σε άλλο level.

Travis Scott

hypeeight.jpg

hypeseven.jpg

Justin Bieber

hypeten.jpg

hypenine.jpg

Billie Eilish

hypeone.jpg

hypetwo.jpg

Kanye West

hyperfive.jpg

hypesix.jpg

Bella Hadid

hyperfour.jpg

 

 

 

hypethree.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest