Εντυπωσιακά loungewear για το σπίτι, την βόλτα, την γυμναστική…


Εντυπωσιακά loungewear για το σπίτι, την βόλτα, την γυμναστική…

Loungwear και αθλητικό στιλ. Σε αυτά θα εστιάσουμε τους επόμενους μήνες μιας και οι συνθήκες μας καλούν και πάλι να μείνουμεόσο γίνεται σπίτι, μακριά από εξόδους και συναθροίσεις.

Οι νέες συνθήκες δημιουργούν νέες τάσεις και ο ενθουσιασμός μας για τα knit sets δεν μπορεί να κρυφτεί. Ούτε των διάσημων celebrities, ούτε και των fashion influencers, οι οποίες εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν και να μην αποχωρίζονται τα άνετα αθλητικά τους ρούχα και τα πλεκτά. Πλεκτές μπλούζες, πλεκτά φορέματα, πλεκτές φόρμες... ο ορισμός της άνεσης και του cozy style. Το ενδιαφέρον μας ωστόσο, επικεντρώνεται στα μάλλινα σετάκια, τα οποία έχουν κερδίσει το κοινό.

Πλεκτές μπλούζες συνδυασμένες με πλεκτές φόρμες ή φούστες είναι ιδανική επιλογή για τον Νοέμβριο και όχι μόνο, αφού μπορείς να τα φοράς non stop στο σπίτι, στην βόλτα, την γυμναστική, στο περπάτημα... οπουδήποτε. Πόσο μάλλον για μέσα στο σπίτι, θα ανανεώσουν την διάθεση σου και εκτός από άνεση θα μπορείς να είσαι και στιλάτη τις δύσκολες ημέρες.

Οι τάσεις προτιμούν τις γήινες αποχρώσεις, καφέ, nudes, λευκά και γκρί... κολακεύοντας κάθε γυναίκα και τόνο επιδερμίδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να επιλέξεις και πιο έντονα χρώματα για ακόμη πιο εντυπωσιακό σύνολο.


πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Πηγή