Fendi για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021: ''Μια ήσυχη ενδοσκόπηση''


Fendi για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021: ''Μια ήσυχη ενδοσκόπηση''

Μετά τα τελευταία γεγονότα της πανδημίας, το σίγουρο είναι ένα. Τίποτα δεν είναι το ίδιο και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να είναι ξανά όπως πριν. Το καλά νέα όμως, είναι ότι μπορεί να είναι καλύτερα απ’ ότι ήταν παλιά, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Είναι φανερό πως ο κόσμος της μόδας, είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένος. Πιο ουσιαστικός, λιγότερο ‘’θορυβώδης’’ και περνά μηνύματααναγέννησης, αισιοδοξίας, φώς και ελπίδας. Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο με συλλογές για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021, είναι ξανά εδώ! Και το ενδιαφέρον μας όλες αυτές τις ημέρες παραμένει αμείωτο παρακολουθώντας τις ονειρεμένες δημιουργίες και ιδέες των κορυφαίων σχεδιαστών.

Τα μεγάλα shows πραγματοποιούνται κάτω από όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid/19. Και αυτήν την φορά, τα βλέμματα εστίασαν στον οίκο Fendi, ο οποίος παρουσίασε την καλοκαιρινή του συλλογή σε ένα show που τα είχε όλα: Διαχρονική κομψότητα, μοντέλα όλων των μεγεθών, αλλά και ηλικιών από την Penelope Tree, 77 ετών, την Υasmin Le Bon, 55 και την Εva Herzigova, 47.

https://www.instagram.com/p/CFfVyH0KQxb/

https://www.instagram.com/p/CFg1Ux5qLyp/

https://www.instagram.com/p/CFhQxxPq12O/

Οι καλεσμένοι στις πρώτες γραμμές ήταν στενοί φίλοι του σχεδιαστή, οικογένεια και διάσημοι celebrities όπως η pop star Rita Ora, ο Ιρλανδός ηθοποιός Paul Mescal και ο Βρετανός τραγουδιστής Bakar. H Silvia Venturini Fendi η οποία σχεδίασε εξολοκλήρου την συλλογή, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο χρόνος που περνάμε με την οικογένεια - γενιές που επανενώνονται στο σπίτι στη Ρώμη - είναι καταλύτης για μια ήσυχη ενδοσκόπηση: στο παράθυρο ή στον κήπο, βλέποντας τον κόσμο να περνάει».

https://www.instagram.com/p/CFgr4gZq5vw/

Η χρωματική παλέτα της επόμενης σεζόν αποτελείται από ουδέτερους τόνους, όπως σιτάρι, γάλα, μέλι, μαύρο και λευκό, ανάμεσα στο γαλάζιο και το κόκκινο. Το λινό, ήταν το ύφασμα που πρωταγωνίστησε. Ενώ δεν έλειψε το βαμβάκι, τα φτερά, η faux γούνα και τα καπιτονέ πανωφόρια.

https://www.instagram.com/p/CFg1Ux5qLyp/

https://www.instagram.com/p/CFhsWTTqWrn/

Τα ρούχα αφηγούνται ιστορίες για την αυστηρότητα της ιταλικής τέχνης και το συναίσθημα της παγκόσμιας εμπειρίας με την πανδημία, αφού η κατασκευή τους έγινε κάτω από σουρεαλιστικές συνθήκες.

Πηγή