Τα highlights από την τελευταία επίδειξη μόδαςγια S/S 2021


Τα highlights από την τελευταία επίδειξη μόδαςγια S/S 2021

Από τις πιο πολυσυζητημένες επιδείξεις μόδας, αλλά και πολυαναμενόμενες. Η Victoria Beckham έχει καταφέρει να κατακτήσει τον δικό της χώρο στον κόσμο της μόδας και από ότι φαίνεται δεν θα άφηνε εμπόδια και την πανδημία, να μην πραγματοποιήσει την παρουσίαση της νέας της συλλογής. Οι δημιουργίες και προτάσεις της, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 μόλις κυκλοφόρησαν και παρουσιάστηκαν σε μια ονειρεμένη γκαλερί.

https://www.instagram.com/p/CFcQHdSpxXn/

Πρόκειται για μια μικρότερη συλλογή, μόλις 20 looks, εξήγησε η VB, (τα shows της συνήθως περιλαμβάνουν τις διπλάσιες εμφανίσεις). "Και μπορώ να πω ειλικρινά ότι η δουλειά σε αυτή τη συλλογή μουθύμισε πραγματικά γιατί άρχισα να δουλεύω στη μόδα. Το lockdown, όπως έκανε για πολλούς σχεδιαστές, βοήθησε το μυαλό να εστιάσει. "Βρήκα τους περιορισμούς αρκετά απελευθερωτικούς".

«Μου άρεσε πολύ να κάνω αυτές τις μικρές, οικείες παρουσιάσεις στη Νέα Υόρκη», είπε, μιλώντας στη Βρετανική Vogue σε μια συνέντευξη στη γκαλερί Victoria Miro στο ανατολικό Λονδίνο την ημέρα πριν από την παρουσίαση της συλλογής της μέσω βίντεο. «Αλλά την περασμένη Παρασκευή αποφασίσαμε ότι δεν ήταν βιώσιμο, οπότε ακολουθήσαμε μια ψηφιακή προσέγγιση».

https://www.instagram.com/p/CFZ1AqfpppS/

Στα highlights της επίδειξης εκτός από τηνοικογενειακή φωτογραφία που λατρέψαμε και έκανε τον γύρω του διαδικτύου, συναντήσαμε κομψά, tailored σύνολα, φαρδιά και super long παντελόνια, που φοριούνται αποκλειστικά με ψηλοτάκουνα, maxi φορέματα με δαντέλα, vintage-wash denim και λεπτομέρειες midriff-flossing.

https://www.instagram.com/p/CFZenHvJlcH/

Η δημοφιλής σχεδιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικάπως πέρασε το lockdown, «ζώντας μέσα σε vintage τζιν», γι’ αυτό και τα denim low rise 90s στιλ παντελόνια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Ανοιξιάτικη/ Καλοκαιρινή συλλογή της. Στα μεταξωτά πουκάμισα έχει ιδιαίτερη αδυναμία και τα προτιμά πολύ συχνά, ειδικά σε street style εμφανίσεις όπου καταφέρνει να κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CFaMsq0JWwh/

https://www.instagram.com/p/CFZeb8QJr_9/

https://www.instagram.com/p/CFaco5hJz-Z/

https://www.instagram.com/p/CFck8zxpCuZ/

https://www.instagram.com/p/CFaW3H0p3jm/

Πηγή