Εκθαμβωτική με μαύρο slip dress και strapy πέδιλα Dior


Εκθαμβωτική με μαύρο slip dress και strapy πέδιλα Dior

Πρωτόγνωρες στιγμές στην ιστορία των βραβείων, ήταν η χθεσινοβραδινή απονομή. Οι διάσημoιαστέρες του Χόλυγουντ απόλαυσαν την απονομή των Βραβείων Emmy 2020, από το σπίτι τους φορώντας πιτζάμες και κάνοντας video calls. Οι celebrities που βρέθηκαν από κοντά στηνσκηνή του άδειου Staples Center, ήταν ελάχιστοι. Μέσα σε αυτούς όμως ήταν η Jennifer Aniston και αυτό ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως δικαίως είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, μαγεύοντας με την απλότητα της και την κομψή της επιλογή. Η 51χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα του John Galliano για τον οίκο Dior και ήταν χωρίς υπερβολές εκθαμβωτική. Το σέξι, slip dress, με βαθύ ντεκολτέ και ασύμμετρο τελείωμα με βολάν, αναδείκνυε υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/CFYQLGhjo2j/

Το συνδύασε με μαύρα strappy πέδιλα Dior και statement διαμαντένιο κολιέ, βραχιόλι και ασορτί δαχτυλίδι. Τα μαλλιά της όπως πάντα έπεφταν καλοχτενισμένα στους ώμους της. Η ίδια μοιράστηκε και μια φωτογραφία από την προετοιμασία της για το show, στην οποία εμφανίζεται να φορά μάσκα ομορφιάς και να απολαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια, καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/CFYCMQED8Pr/

Πηγή