Έμφαση στην λεπτομέρεια,εκλεπτυσμένη αισθητική και rock-chicκομψότητα


Έμφαση στην λεπτομέρεια,εκλεπτυσμένη αισθητική και rock-chicκομψότητα

Αγαπάμε πολύ τα ελληνικά brands που δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια, στην εκλεπτυσμένη αισθητική και την κομψότητα. Και φυσικά στην καλή ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουν. Ένα από αυτά τα brands είναι και το ‘’DI GAΪΑ’’(γαία) το οποίο φέρει την υπογραφή της διεθνούς Ελληνίδας shoe designer Ελβίρας Παναγιωτοπούλου.

Θα λέγαμε πως η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου με την νέα καλοκαιρινή συλλογή 2020 που μόλις κυκλοφόρησε, μας παραδίδει μαθήματα μαθήματα αρμονίας, διακριτικής πολυτέλειας και χειροποίητης δεξιοτεχνίας.

Η νέα συλλογή χειροποίητων υποδημάτων, που παράγεται από επιλεγμένα ποιοτικά υλικά, διακρίνεται για τη μίνιμαλ αισθητική και τη διαχρονικότητα σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο, rock chic φινίρισμα που τόσο λατρεύουμε.

Πρόκειται λοιπόν για μια συλλογή από flat σανδάλια που αντικατοπτρίζει κλασικά σχήματα της αρχαιοελληνικής αγγειογραφίας, όπως τρίγωνα, κύματα και ρόμβους, και περιορίζοντας τη χρωματική παλέτα στις βασικές αλλά πανίσχυρες αποχρώσεις μαύρο, άσπρο και clay (το χρώμα του πηλού). Η αρχαιοελληνική τέχνη συναντά τον σύγχρονο μινιμαλισμό και την πυθαγόρεια αρμονία και το αποτέλεσμα μας ενθουσιάζει, κάνοντας μας να ανυπομονούμε να φορέσουμε τα μοντέρνασανδάλια στις φετινές μας καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Note: Στην Ελλάδα oι δημιουργίες DI GAΪA φιλοξενούνταιστο www.digaia.com, στο www.aesthet.com, σε επιλεγμένες μπουτίκ και πολυτελή ξενοδοχεία.

Πηγή