Το φαινόμενο της fast fashion άλλωστε, είναι last year


Το φαινόμενο της fast fashion άλλωστε, είναι last year

Η ουσία στην μόδα σήμερα, βρίσκεται στην διαχρονικότητα. Στην βιώσιμη ανάπτυξη και την ανακύκλωση. Ολοένα και περισσότεροι οίκοι, ξεκινούν να ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες της εποχής και εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στις επιλογές μας, προκειμένου να ενισχύσουμε το σημαντικό έργο κατά της κλιματικής αλλαγής.

Έχοντας κατά νου πως η βιομηχανία της μόδας, είναι ένας από τους πιο μολυσματικούς τομείς για τον πλανήτη γη, αξίζεινα σκεφτούμε καλύτερα ποιο brand θα επιλέξουμε, τις διαδικασίες παραγωγής που ακολουθεί και φυσικά να επιλέξουμε κομμάτια ποιοτικά, διαχρονικά, που μας αρέσουν πολύ και θα φορέσουμε ξανά και ξανά για τα επόμενα χρόνια. Το φαινόμενο της fast fashion άλλωστε, είναι ξεπερασμένο.

Δεδομένων των παραπάνω, όσον αφορά την επιλογή του μαγιό μας, θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουμε ένα σχέδιο σε κλασσικό και διαχρονικό μοτίβο, το οποίο θα φορέσουμε και τα επόμενα καλοκαίρια μας. Το navy σχέδιο, δηλαδή το ναυτικό στιλ, το κλασσικό μαύρο μπικίνι ή ολόσωμο, οι γήινες και μπρονζέ αποχρώσεις καθώς και κάποιο animal print θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια στην μόδα και επομένως αποτελούν ιδανική επιλογή.

Navy style.

https://www.instagram.com/p/CBaYc68nQgd/

Mαύρο μπικίνι με διακριτικές λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/CBh2Yv3DQrX/

Μπρονζέ/ γήινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CB3jMw3qZ9G/

Κλασσικό μαύρο ολόσωμο.

https://www.instagram.com/p/CBNkNUsAsBa/

Με σχέδιο animal print.

https://www.instagram.com/p/CBvcpkMhHiO/

Cover photo by Jonathan Borba

Πηγή