Μια ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή από Tsakiris Mallas


Μια ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή από Tsakiris Mallas

Πρόκειται για μιαολοκαίνουργια και καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών από την εταιρεία Tsakiris Mallas που μας κέρδισε το ενδιαφέρον. Αρχικά το γεγονός πως είναι ανδρική δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φορεθεί και από γυναίκες. Η άνεση σε συνδυασμό με μοντέρνα σχέδια και effortless chic αίσθηση, κάνουν τα νέα παπούτσια της εταιρείας να φορεθούν από γυναίκες και άντρες για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Νομίζω θα συμφωνήσεις και εσύ πως το σημαντικότερο στοιχείο σε ένα ζευγάρι παπουτσιών είναι η άνεση. Γι’ αυτό και η εταιρεία έχει ως προτεραιότητα την δημιουργία παπουτσιών που μπορούν να φοριούνται όλη την ημέρα και να ανταποκρίνονται στο σύγχρονο lifestyle ενός άνδρα, επιθυμώντας να παραμένει το στυλ του αψεγάδιαστο σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας του.

Η νέα συλλογή λοιπόν περιλαμβάνει κομψά sneakers που συνδυάζουν την απόλυτη άνεση και στυλ. Όσον αφορά τα διαχρονικά μοκασίνια, αναβαθμίζονται και αποτελούν την πλέον must-have επιλογή από το πρωί ως το βράδυ. Τέλος, έχουμε και τα minimal αισθητικής ανδρικά σανδάλια, τα οποία αποτελούν τον ιδανικό στιλιστικό σύμμαχο για τις καλοκαιρινές βόλτες.

Για να δεις ολόκληρη την συλλογή, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Πηγή