Τα νέα σχέδια που φοριούνται από το πρωί εως το βράδυ


Τα νέα σχέδια που φοριούνται από το πρωί εως το βράδυ

Μας συνοδεύουν σε κάθε μας καλοκαίρι ενώ όταν ακούμε την λέξη σαγιονάρες αυτόματα την έχουμε συνδέσει με το γνωστό brand Havaianas όπου κάθεσεζόν κυκλοφορεί την νέα συλλογή με περισσότερα σχέδια και πρωτότυπες ιδέες.

Έτσι και φέτος. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε κάθε εταιρεία στον χώρο του design, η Havaianas είναι εδώ και μας παρουσιάζει την νέα συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 και ομολογουμένως πολλά από τα σχέδια που είδαμε, μας τράβηξαν την προσοχή και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ένα ακόμη στοιχείο που παρατηρήσαμε έντονα είναι πως τα νέα σχέδια μπορούν άνετα να φορεθούν με τους κατάλληλους συνδυασμούς από το πρωί εως το βράδυ σε κάποια ανέμελη καλοκαιρινή βόλτα.

https://www.instagram.com/p/B9Un9uAJRd2/

Θα ξεκινήσω με το σχέδιο που προσωπικά με ενθουσίασε περισσότερο και ανήκει στην πιο girly κατηγορία. Λέγεται Havaianas Slip Sparkle και πρόκειται για ένα σχέδιο λεπτεπίλεπτό και πολύ κομψό! Οι διακριτική λάμψη δίνει μια έξτρα πινελιά ενώ οι λεπτές γραμμές αναδεικνύουν ιδανικά τα πόδια.

https://www.instagram.com/p/CAmuQlEnpo-/

Ένα ακόμη σχέδιο που επίσης έχω ξεχωρίσει είναι το ‘’Havaianas Slide’’ για πιο άνετο και αθλητικό look. Ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου μπορείς να βρεις το ιδανικό ζευγάρι Havaianas για σένα, το οποίο θα σε συνοδεύει σε πολλά σου καλοκαίρια.

https://www.instagram.com/p/B9mkq7BHBsf/

Δες ολόκληρη την συλλογή πατώντας εδώ.

Πηγή