Έχεις πλέον την δυνατότητα να τα αποκτήσεις σε πολύ καλύτερες τιμές


Έχεις πλέον την δυνατότητα να τα αποκτήσεις σε πολύ καλύτερες τιμές

Θεωρήθηκε από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η απλότητα, η μίνιμαλ αισθητική, οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί αλλά και η ίδια η προσωπικότητα της την έκαναν να ξεχωρίσει και να γίνεται συχνά το ‘’talk of the town’’.

O λόγος για την Victoria Beckham η οποίαπάντα κατάφερνε να ξεχωρίζει και κέρδιζετις καλύτερες εντυπώσεις στις εβδομάδεςμόδας του Λονδίνου.Ομολογουμένως πολλά από σχέδια και τους συνδυασμούς της, μας έχουν εντυπωσιάσει. Τα ρούχα της όμως έχουν και ένα ακόμη θετικό στοιχείο. Είναι μίνιμαλ και πολύ μοντέρνα. Θα λέγαμε και timeless, επομένως μπορούν να φορεθούν για πολλά χρόνια και να αποτελέσουν διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα σου.

Είναι γεγονός πως οι πολλές αγορές έχουν περιοριστεί και η προτίμηση λίγων, αλλά ποιοτικών ρούχων, που θα αντέξουν στον χρόνο είναι πλέον το ζητούμενο. Η συλλογή της Victoria έχει σίγουρα κομψότητα και πολύ καλή ποιότητα ρούχων, επομένως θα ήταν μια καλή επιλογή για επένδυση. Πόσο μάλλον τώρα που έχει βάλει σε κάποια κομμάτια εκπτώσεις έως και -40%. Kάποια ενδεικτικάκομμάτια που βρίσκονται σε έκπτωση είναι :

Logo Rib Victoria Tee, 110E

Classic Shirt, 145Ε

VVB Logo Tape SweatShirt, 107,50E

Πηγή