Tα vibrant χρώματα εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο


Tα vibrant χρώματα εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο

Πώς θα σου φαινόταν να φορέσεις ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, που εκτός από εξαιρετική ποιότητα και προστασία από τον ήλιο, έχει και λαμπερές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και κλέβουν τις εντυπώσεις;

Η Swarovski ξέρει καλά πώς να εντυπωσιάζει και εκτός από τα κοσμήματα της, μας παρουσιάζει την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου, τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς. Στην συλλογή μπορείς φυσικά να βρεις και γυαλιά οράσεως σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια τα οποία θα δώσουν αυτήν την έξτρα πινελιά και λάμψη που αναζητείς.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε και η εταιρεία: «Αυτή τη σεζόν, η Swarovski Eyewear προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα να δουν με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο τους, χάρη στην καταπληκτική και εκθαμβωτική Συλλογή Γυαλιών Α/Κ 2020.

Η νέα μας συλλογή περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από νέα σχέδια –που όλα εκπέμπουν τη χαρακτηριστική λάμψη Swarovski– σε διαχρονικά σχήματα, τα οποία συνδυάζουν εκθαμβωτικές νέες λεπτομέρειες με τις σύγχρονες τάσεις. Τα νέα χρώματα που αντλούν έμπνευση από το ουράνιο τόξο, αντισταθμίζονται εξαίσια από το μαύρο, ένα χρώμα που είναι πάντα στη μόδα. Στην συλλογή περιλαμβάνονται και σχέδια σε απαλές αποχρώσεις ενώ οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε κάθε σχέδιο, ενισχύουν τη λάμψη και απογειώνουν το στυλ αυτών των γυαλιών».

Ανακάλυψε ολόκληρη την συλλογή πατώντας εδώ.

Πηγή