Καλοκαίρι χωρίς ancient greek sandals δεν υπάρχει

Ανακαλύψαμε τα ωραιότερα της αγοράς
Κείμενο: Τόνια Τζαφέρη

Ανακαλύψαμε τα ωραιότερα της αγοράς

Τι και αν ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρουμε να περάσουμε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές σε κάποιο από τα πανέμορφα κυκλαδίτικα νησιά της χώρας, θα εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε εμφανίσεις σε αρχαιοελληνικόμοτίβοκαι ηλιοβασιλέματα.

Κάθε καλοκαίρι τόσο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό τα ''ancient greek sandals'' δεν λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Αποτελούν πλέον το απόλυτο must have πέδιλο του καλοκαιριού. Τα προτιμούμε συνήθως flat για άνεση και φέτος θα τα προτιμήσουμε σε μίνιμαλ σχέδια και μοτίβα.

Και επειδή γνωρίζω πως για να βρεις το ιδανικό αρχαιοελληνικό ζευγάρι σανδαλιών, δεν είναι εύκολη υπόθεση, σου έχω συγκεντρώσει παρακάτω κάποια από τα ωραιότερα της αγοράς, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις εύκολα ηλεκτρονικά. Αν και στην προκειμένη περίπτωση θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις και δεις ποιο ζευγάρι θα ''αγκαλιάσει'' και θα είναι πιο άνετοστο πόδι σου.

View this post on Instagram

Since our brand’s launch in 2012 the Alcyone sandals have been one of our key and most love styles 🖤 #AncientGreekSandals

A post shared by Ancient Greek Sandals (@ancientgreeksandals) on

View this post on Instagram

#October

A post shared by Greek Salad Sandals (@greeksaladsandals) on

View this post on Instagram

IOS style in emerald green

A post shared by KYMA (@kymasandals) on

Πηγή