Οίκος Tommy Hilfiger: Kλείνει 35 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο

Με Candice Swanepoel και Winnie Harlow το αποτέλεσμα απογειώνεται
Κείμενο: Τόνια Τζαφέρη

Με Candice Swanepoel και Winnie Harlow το αποτέλεσμα απογειώνεται

Στις 30 Μαρτίου του 2020 ο διάσημος οίκος μόδας Tommy Hilfiger έκλεισετα 35 του χρόνια και το γιόρτασεμε τον καλύτερο τρόπο… ο οποίος δεν είναι άλλος από μια ολοκαίνουργια συλλογή.
Με μια συλλογή μάλιστα όπου τα δύο super models Candice Swanepoel και Winnie Harlow πρωταγωνιστούν φορώντας τιςνέεςδημιουργίες, που ομολογουμένως μας έχουν ενθουσιάσει.


Τέτοιες πληροφορίες ψάχνουμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να ξεφύγουμε όσο γίνεται από την επικαιρότητα… και χάρη στην νέα συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινάμε να κάνουμε όνειρα εμπνευσμένα από την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020.

«Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις»… έτσι και εμείς παίρνουμε έμπνευση από την νέα Ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου, η οποία έχει να κάνει με το αγαπημένο μας navy look. To ναυτικό στιλ σίγουρα ποτέ δεν θα είναι out of fashion. Έχει μια φινέτσα διαχρονική που μας επιτρέπει να το υιοθετούμε για πολλά χρόνια ακόμη. Σε αυτό το στιλ επενδύει και ο Tommy Hilfiger για μίαακόμη φορά, φέρνοντας μας κλασσικά ρούχα σε χρώματα του κόκκινου, λευκού και μπλε, τα οποία είναι ιδανικά και για colour blocking.

H νέα συλλογή TOMMYHILFIGERICONSείναι διαθέσιμη και στην Ελλάδαστοtommy.com.