Οι νέες προτάσεις για τον τρόπο πραγματοποίησης τους


Οι νέες προτάσεις για τον τρόπο πραγματοποίησης τους

Όλα δείχνουν πως θα περιμένουμε για πολύ καιρό ακόμη το επόμενο μεγάλο fashion show.
Κάθε τέσσερις μήνες δίναμε ραντεβού. Όλοι οι επαγγελματίες της μόδας, σχεδιαστές, οίκοι, μοντέλα, δημοσιογράφοι, bloggers, influencers και πολλοί ακόμη, έδιναν κάθε τέσσερις μήνες ραντεβού σε μια μεγάλη μητρόπολη, όπου ενημερωνόμασταν για τις νέες τάσεις της σεζόν, μας παρουσιάζονταν οι νέες δημιουργίες και συλλογές και φυσικά αναδεικνύονταν οι τάσεις του πολυαγαπημένου μας street style.

Όλα αυτά για την ώρα όμως, δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής αλλά και η Menswear Week ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού. Είχαμε μια μικρή ελπίδα πως ίσως οι συγκεκριμένες επιδείξεις θα έχουν ξεφύγει της κατάστασηςκαι ως τότε, οι συνθήκες θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση τους. Όμως όχι!

Και έτσι, οι σκέψεις για το μέλλον των fashion shows έχουν γίνει ιδιαίτερα αισθητές, ειδικά από μεγάλους οίκους, με προτάσεις όπως ψηφιακές επιδείξεις μόδας ή live streaming χωρίς κοινό, να πέφτουν στο τραπέζι.

Όσο αβέβαιο και αν μας φαίνεται το μέλλον αυτή τη στιγμή, ο κόσμος της μόδας μας έχει αποδείξει πως μπορεί να επανεφευρίσκει τον εαυτό του, να μεταμορφώνεται και να ανθίζει ξανά. Επομένως don’t worry!