O Ιconic οίκος μόδας επαναπροδιορίζει τους πόρους του έναντιστην πανδημία


O Ιconic οίκος μόδας επαναπροδιορίζει τους πόρους του έναντιστην πανδημία

Έχεις κουραστεί να ακούς για την πανδημία... το ξέρω. Όμως έρχονται και κάποιες πληροφορίες ιδιαίτερα χαρμόσυνες και ανθρώπινες από την fashion βιομηχανία που αξίζει να τις μοιραζόμαστε.

https://www.instagram.com/p/B-RltARgtT2/

Μετά τον Αρμάνι, τον όμιλο LHMH, την H&M, τα Ζάρα, την Prada και πολλούς ακόμη οίκους, έρχεται και η Βρετανική εταιρεία Burberry να αφήσειτο δικό της στίγμα ενάντιαστον νέο ιό.



Ομολογουμένως είναι μια πολύ συντηρητική εταιρεία ρούχων που παρόλα αυτά, παραδίδει το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονταν οι ακριβές καπαρντίνες της, για παραγωγή νοσηλευτικού προσωπικού. Πλέον αντί για Burberry καπαρντίνες θα παράγεται αναγκαίος εξοπλισμός, όπως μάσκες, στολές μια χρήσης καιγάντια για τα νοσοκομεία της Αγγλίας, που έχουν ξεκινήσει να μαστίζονται με ασθενείς από τον Covid-19.

Και δεν σταματούν εκεί όμως!

https://www.instagram.com/p/B-Rl6XsAsAn/

Η εταιρεία υποσχέθηκε πως εν μέσω των δύσκολων καιρών που διανύει τόσο η Βρετανία όσο και όλος ο πλανήτης, θα προσφέρει φαγητό σε άπορους οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους. Μάλιστα ο διευθυντής της εταιρείαςRiccardo Tisci, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτήν την καταπληκτική οικογένεια της Βurberry. Δουλεύουμε για να στηρίξουμε κοινότητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε"!