Πρέπει κάπως να ξεχαστούμε...


Πρέπει κάπως να ξεχαστούμε...

Το έντονο φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης επιβεβαιώνεται πιο πολύ από ποτέ, τις ημέρες έξαρσης του Covid-19. Για πρώτη φορά άνθρωποι από όλα τα μήκη της γης έχουν μια καθολική υποχρέωση και απαγόρευση που ισχύει για όλους ανεξαιρέτως. Eίναι ωστόσο και μια παρηγοριά, το γεγονός πως δεν είσαι μόνος... δεν είναι μόνο η χώρα σου που περνά τις δυσκολίες αλλάο ολόκληρος ο πλανήτης.

Παρότι θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικές ζωές από αυτές των celebrities του Ηοllywood, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε μαζί την ίδια κατάσταση. Να παραμείνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Το πως περνούν τις ημέρες τους σε καραντίνα, μπορείς να το μάθεις παρακολουθώντας τα social media τους αλλά και τα περιοδικά. Σε αυτήν την ανάρτηση όμως, θα δούμε τι φορούν οι διάσημες influencers, μοντέλα και celebrities κατά την παραμονή τους στο σπίτι...
Πρέπει άλλωστε και με κάτι να ξεχαστούμε και ομολογουμένως οι φωτογραφίες αυτές είναι η κατάλληλη έμπνευση για να παραμείνουμε στο σπίτι μας, προστατευμένοι και να ασχοληθούμε με όσο πιο δημιουργικές δραστηριότητες γίνεται, μακριά από τα αγχωτικά δελτία ειδήσεων.

https://www.instagram.com/p/B95A9mDgJRf/

https://www.instagram.com/p/B9-kteBHm-E/

https://www.instagram.com/p/B-Ax9y0Buli/

https://www.instagram.com/p/B9985KHAuEw/

https://www.instagram.com/p/B-DI44FgRkc/

https://www.instagram.com/p/B-ChlSGiw4H/

https://www.instagram.com/p/B9pTV2NHPb2/