5 looks για να εμπνευστείς


Νομίζω δεν χρειάζεται να σου πω για πολλές φορές ακόμη πως όλα, πλέον, στην μόδα έχουν αλλάξει. Ξεκινάει μια νέα εποχή, που  πρέπει να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα. Πλέον όλα στρέφονται στην βιωσιμότητα, την προστασία του πλανήτη η οποία πρέπει να αποτελεί και πρωταρχικό μέλημα τόσο των εταιρειών αλλά και των πολιτών. 

Και ναι, καθένας μόνος του κάνει την διαφορά... Έτσι λοιπόν όλα έχουν στραφεί στην μίνιμαλ αισθητική. Στην αισθητική που είναι πιο κοντά στον άνθρωπο, κατά της υπερκατανάλωσης και της πολλής πληροφορίας. Το minimal style βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και αν θεωρείς πως μπορεί να δείξει βαρετό, άσε με να σε διαψεύσω. Τα μονόχρωμα looks, τα κοστούμια, τα blazers αλλά και τα κλασσικά, διαχρονικά αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας σύγχρονης γκαρνταρόμπας. Πάμε να δούμε 5 outfits από διάσημες minimalistic influencers που θα σε βάλουν στο πνεύμα της νέας εποχής και θα σου δώσουν την κατάλληλη έμπευση για να αρχίσεις και εσύ να κάνει σιγά σιγά της αλλαγές σου για έναν πιο ξεκάθαρο και μίνιμαλ lifestyle.

Extra tip: Tα vintage κομμάτια είναι το απόλυτο trend! Ανακάλυψε τα σε διάφορες boutique με παλιά κλασσικά ρούχα ή ρίξε μια ματιά στην ντουλάπα της μαμάς/ γιαγιάς σου. Βρες κομμάτια που σου αρέσουν και με τους κατάλληλους συνδυασμούς, ''φέρτα'' στο σήμερα.

https://www.instagram.com/p/B8Oxcnqqua5/

https://www.instagram.com/p/B7vt7yjBUPH/

https://www.instagram.com/p/B78rifSFTMk/

https://www.instagram.com/p/B8CR5gWjyCu/

https://www.instagram.com/p/B8WixW-giHm/