Πες αντίο στα παστέλ


 Και εκεί που περιμέναμε τα παστέλ και ρομαντικά χρώματα να πρωταγωνιστούν στις Ανοιξιάτικες συλλογές για το 2020, έρχεται η ανατροπή με ένα χρώμα το οποίο εκ πρώτης όψεως θυμίζει περισσότερο Φθινόπωρο παρά Άνοιξη.

marron1.jpg

 Το χρώμα που αναμένεται φέτος την Άνοιξη να κυριαρχήσει, ονομάζεται Marron και είναι αυτό το ''ζεστό καφέ'' που έχει και λίγο χάλκινο...

Ένα χρώμα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τόσο συχνά, όμως όλα δείχνουν πως την φετινή Ανοιξιάτικη σεζόν θα έχει την τιμητική του. Πολλές ήταν οι πασαρέλες με το συγκεκριμένο χρώμα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να μας εκπλήσσει. Gucci, Victoria Beckham, Alexander Wang, ήταν κάποιοι από τους σχεδιαστές όπου το χρώμα Marron κυριάρχησε στις Ανοιξιάτικες συλλογές τους για το 2020.

marron2.jpg

marron3.jpg

Είναι ένα χρώμα ιδιαίτερο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ αναδεικνύει υπέροχα την επιδερμίδα σου, ιδιαίτερα αν είσαι αρκετά λευκή. Αλλά και τις πιο σκουρόχρωμες/σταρένιες. Επομένως για φέτος την Άνοιξη, αφήνουμε στην άκρη τα κλασσικά παστέλ χρώματα και επιλέγουμε αυτό το ανατρεπτικό χρώμα το οποίο θα μας αναδείξει και θα πρωτοτυπήσει.  

marron4.jpg