Ότι πιο fashionable είδαμε σήμερα


Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις την πανέμορφη ξανθιά καλλονή Romee Strijd, είναι το 24χρονο αγγελάκι της Victoria's Secret από την Ολλανδία που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τον κόσμο της μόδας. Κάθε εμφάνισή της γίνεται αντικείμενο συζήτησης από τα διεθνή ΜΜΕ και η ομορφιά της δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει.

https://www.instagram.com/p/B4nZtzrlmur/

Πέρα από απαράμιλλη ομορφιά όμως, η Romee φαίνεται να διαθέτει και πολύ σύγχρονο στυλ. Πάντα in fashion, είναι το κορίτσι που ξέρει πολύ καλά πως να μεταμορφώνεται... από κομψή σε sexy και από ρομαντική σε rock.
Πρόσφατα βρέθηκε στο Παρίσι και δημοσίευσέ τον λογαριασμό της στο instagram, τρεις φωτογραφίες που πραγματικά λατρέψαμε και ανυπομονούμε να τις κάνουμε recreat. Πάμε να τις δούμε...

https://www.instagram.com/p/B3Fj9oql85i/

Εμφανίστηκε με sexy μίνι, animal print φόρεμα το οποίο ξετρέλανε τους fans της. Leopard, κοντό με βαθύ ντεκολτέ δεν θα μπορούσε παρά να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό πάνω στο κορμί της Romee. Το συνδύασε με μαύρες γόβες και μικρό, μινιμαλ μαύρο clutch, slik look στα μαλλιά και απογείωσε την βραδινή της εμφάνιση στο Παρίσι.

Και οι πρωινές της εμφανίσεις όμως ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Τις λατρέψαμε καθώς ήταν τόσο κομψές αλλά και σύγχρονες. 

https://www.instagram.com/p/B22GnLVllah/

https://www.instagram.com/p/B24JReiF7Xx/

Στο δεύτερο look εμφανίστηκε με ανοιχτόχρωμο, baggy, office παντελόνι, με άσπρη μπλούζα, μαύρο overshized σακάκι και εκπληκτική δερμάτινη καφέ ζώνη η οποία ήταν και το highlight της εμφάνισης της. Ολοκλήρωσε με μαύρες απλές γόβες και γυαλιά ηλίου και εμείς είμαστε σίγουρες πως σε κάθε της βήμα κέρδιζε τα βλέμματα...