Πως να επιτύχεις το τέλειο lingerie look


Eίναι μια τάση που ξεκίνησε δυναμικά από την Νέα Υόρκη και εξαπλώθηκε στην συνέχεια σχεδόν παντού. 
Οι ρομαντικές Γαλλίδες φυσικά την αγάπησαν και την έκαναν δική τους με αποτέλεσμα τα lingerie looks να γίνουν γρήγορα μια από τις πιο hot τάσεις στην μόδα.

lin6.jpg

lin5.jpg

Είναι τολμηρή τάση και σίγουρα μπορεί να μην την προτιμήσουν όλες. Όμως υπάρχουν τρόποι να φορέσεις τα εσωρουχά σου και να τα αναδείξεις. Να μην υπάρχουν απλώς μέσα από τα υφάσματα. 
Σκοπός είναι να επιτύχεις ένα sexy look (όσο sexy εσύ επιθυμείς) ταυτόχρονα όμως να εκπέμπεις και μια δυναμικότητα ή ρομαντισμό.

lin4.jpg

lin3.jpg

Ώρα λοιπόν να φέρεις τον Νεοϋορκέζικο αέρα στο σύνολο σου και να αναδείξεις το bralette σου μέσα από το πουλόβερ σου ή να φορέσεις το εκπληκτικό slip dress σου πάνω από μακρυμάνικη μπλούζα.

lin2.jpg

Πρόκειται για μια τάση που πραγματικά έχει ξετρελάνει Instagram, celebrities, bloggers και ομολογουμένως είναι πολύ θηλυκή και κατάλληλη για αρκετές περιστάσεις. Μπορείς να την δοκιμάσεις σε κάποια βραδινή σου έξοδο, είτε σε ένα ρομαντικό ραντεβού ακόμη και στην πρωινή σου βόλτα στην πόλη. Δες πως κάποιες από τις μεγαλύτερες street stylers την συνδύασαν και πάρε έμπνευση.

lin1.jpg

(πηγή φωτογραφιών: pinterest)