Σου προτείνει για το καθημερινό σου look cotton pullovers, mousseline πουκάμισα, φλοράλ μάλλινες φούστες και βελούδινα παντελόνια...


Με έναν αέρα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του brand, η χειμερινή συλλογή “Crescent” του Nidodileda και της Τόνιας Μητρούδη έχει διεθνείς προδιαγραφές, σου θυμίζει την νοσταλγίική διάθεση του παρελθόντος, στηρίζεται σε καινούργιες βάσεις και προσαρμόζεται στη σημερινή γυναίκα.
https://www.instagram.com/p/B4uCYKNgqM8/
Το brand ππροβάλλει ξεχωριστά σχέδια, patterns και υφές που συνδυάζονται με αριστοτεχνικό τρόπο. Σταθερά υφάσματα με έντονες γραμμές, με διαχρονικά στοιχεία 80s και 90s εποχών, layering, βάτες, μανικετόκουμπα καθώς και 70s στοιχεία στη μοντέρνα version τους.
Η αριστοκρατική γραμμή των χειμερινών συλλογών, συνδυάζεται με έντονα χρωματικά στοιχεία, λεπτομέρειες από περίτεχνα υφάσματα, σε φορέματα με παγιέττα και κρόσια, τούλι κεντημένο με βελούδο, καθώς και κοτλέ βελούδο, διαφάνειες και δαντέλες που φοριούνται με lingerie dresses. «Απίθανοι συνδυασμοί που σας συνοδεύουν και σας παρασύρουν σε ένα χρωματιστό, χαρούμενο ταξίδι με εκσυγχρονισμένη ρετρό-vintage, νοσταλγική εσάνς». 
https://www.instagram.com/p/B4qB6RNg4z6/
Σου προτείνει για το καθημερινό σου look cotton pullovers, mousseline πουκάμισα, φλοράλ μάλλινες φούστες και βελούδινα παντελόνια προσθέτοντας στην απλότητα τους επιδέξιες λεπτομέρειες, μανικετόκουμπα, βάτες που γεμίζουν θηλυκούς όγκους και μήκη που υποστηρίζουν το vintage layering από το πρωί μεχρι το βράδυ. 
https://www.instagram.com/p/B4kK4Mfguw2/
«Ξεχωριστή θέση στη συλλογή όπως πάντα αποτελούν τα signature οuterwear pieces της Nidodileda, οι θησαυροί στην ντουλάπα μας που απογειώνουν το στυλ μας κάθε χειμώνα, με επιτομή στο brocade, embroidered, sherpa, patchwork, faux fur και velvet ενώ ή τριλογία των tasseled coats, είναι το απόλυτο must του χειμώνα που μπορεί να φορεθεί και με ζώνη στη μέση».
Ακόμη, τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ του brand με τα έντονα μεταλλικά στοιχεία προσαρμόζονται πάντα στο ύφος της συλλογής και αναδείκνύουν τις δημιουργίες σαν μια συνολική εικόνα.
https://www.instagram.com/p/B4es3r7gi40/
Με βάση τον Δάντη, Nidodileda θα πει «φωλιά της Λήδας» και είναι ο αστερισμός των διδύμων. Kατά την ελληνική μυθολογία είναι η ιστορία των Διόσκουρων, των δίδυμων υιών του Δία και της ερωμένης του Λήδας, του Κάστορα και του Πολυδεύκη, οι οποίοι ως ανταμοιβή της αδελφικής αγάπης που επέδειξαν πάνω στη γη μετατράπηκαν σε αστέρια στον ουρανό. Η Τόνια Μητρούδη λέει «Nidodileda δεν είναι μόνο ένα brand ρούχων. Είναι φιλοσοφία, μια ιδέα που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος…»