To brand κυκλοφορεί το lookbook της πολυαναμενόμενης συλλογής


Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις την πολυσυζητημένη συλλογή της H&M με τους φετινούς guest designers, Humberto Leon και Carol Lim, aka καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου Kenzo.

Η πρωτοποριακή πάντα ματιά των σχεδιαστών είναι εμφανής και στην συλλογή, την οποία μπορούμε για πρώτη φορά να δούμε, μετά την κυκλοφορία του lookbook της.

Τα έντονα prints και χρώματα αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα την ματιά των ταλαντούχων σχεδιαστών δημιουργώντας ρούχα για άνδρες και γυναίκες που όποιος φορέσει, σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Με μερικά από τα key styles και items της συλλογής ποζάρει ένα γκρουπ ανδρών και γυναικών που έχουν επηρεάσει θετικά τον κόσμο της τέχνης, της μουσικής, της μόδας και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν, η ακτιβίστρια Amy Sall, ο φωτογράφος Youngjun Koo, η καλλιτέχνης και DJ Juliana Huxtable, ο μουσικός και performance artist Oko Ebombo, η fashion editor Harriet Verney, η make-up artist Isamaya Ffrench, η καλλιτέχνης Ingrid, η μουσικός Anna of the North, το μοντέλο και ράπερ Le1f, καθώς και τα μοντέλα Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas και Pierre Painchaud, απαθανατίζονται από τον φακό του Oliver Hadlee Pearch.

Αυτά τα πρόσωπα έχουν πολύ συγκεκριμένα επιλεγεί από τα δύο brands για να ποζάρουν για την συλλογή, καθώς καταφέρνουν να εκφράσουν την μοναδικότητα και ατομικότητα μέσα από το στιλ τους.

Η συλλογή KENZO x H&M θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 250 καταστήματα της H&M ανά τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, από τις 3 Νοεμβρίου.

kenzoxhm-01.jpgkenzoxhm-02.jpgkenzoxhm-03.jpgkenzoxhm-04.jpgkenzoxhm-05.jpgkenzoxhm-06.jpgkenzoxhm-07.jpgkenzoxhm-08.jpgkenzoxhm-09.jpgkenzoxhm-10..jpgkenzoxhm-10.jpgkenzoxhm-11.jpgkenzoxhm-12.jpgkenzoxhm-13.jpg