Οι καλύτερες street style εμφανίσεις που θα θέλεις να κοπιάρεις τώρα


Κοίτα, εμείς εδώ στο Platform, είμαστε φαν της διεθνούς μόδας. Ειδικά της διεθνούς street style μόδας, μέσα από την οποία μπορούμε να βρούμε ατελείωτη έμπνευση για τις εμφανίσεις μας. Γιατί οι εικόνες αυτές που βλέπουμε -είτε προέρχονται από ευρωπαϊκές χώρες, είτε από πόλεις πέρα από τον Ατλαντικό ωκεανό-, δεν γίνεται να μην μας συνεπάρουν.

Παρατηρώντας τις διαφορετικές κουλτούρες και τις διαφορετικές τάσεις που προκύπτουν μέσα από το lifestyle των πόλεων αυτών, μπορούμε να πάρουμε στοιχεία και να τα ενσωματώσουμε στις δικές μας εμφανίσεις.

Να, πάρε για παράδειγμα την Πράγα. Η παραμυθένια –κατά τα άλλα- πόλη έχει τέτοια νταρκίλα αλλά και αβανγκαρντισμό που είναι αδύνατο να μην βρεις αυτά τα στοιχεία στις εμφανίσεις των κατοίκων της, και που να μην σε εμπνεύσουν για τις δικές σου. Εντάξει, ίσως να φταίει και λίγο το γεγονός ότι όλα τα πιο ψαγμένα brands και σχεδιαστές τύπου Stone Island, Raf Simons, Stussy κ.ά έχουν την τιμητική τους στα looks των ανδρών αυτών. Και με την πρόσφατη παρουσίαση των νέων συλλογών των Τσέχων σχεδιαστών στην Εβδομάδα Μόδας στην Πράγα, όλοι οι fashion experts και fashion moguls, ξεχύθηκαν στους δρόμους, αποδίδοντας απλά… άψογα looks.

Και για του λόγου το αληθές…

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-01.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-02.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-03.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-04.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-05.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-06.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-07.jpg

mercedes-benz-prague-fashion-week-street-style-08.jpg