Θέλεις να «κρατήσεις» το κορίτσι; Τότε πρέπει να ξεφορτωθείς αυτά τα ρούχα…


Ξέρεις πώς πάει η κατάσταση: Κάθε σεζόν όλο και μια νέα τάση ξεπετάγεται, όλο και κάποιο νέο στιλ ρούχου γίνεται viral και πρέπει και εσύ με κάποιο τρόπο όλα αυτά να τα ενσωματώσεις στο καθημερινό σου στιλ. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εξέλιξη των πραγμάτων και συγκεκριμένα της μόδας. Και ενώ η μόδα κάνει κύκλους και μπορεί ένα πουλόβερ που αγόρασες πέρσι να μην φοριέται φέτος, αλλά να κάνει comeback σε μερικά χρονάκια, υπάρχουν κάποια άλλα items τα οποία απλά… πρέπει να ξεφορτωθείς.  

Μπορεί αυτό το t-shirt που αγόρασες στις διακοπές με τα φιλαράκια σου να έχει κάποιου είδους συναισθηματική αξία, αλλά αν το φορέσεις έξω όταν είσαι με το κορίτσι σου, αυτή να γυρίσει απαξιωτικά να σε κοιτάξει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την αγαπημένη σου cargo βερμούδα που αγόρασες επί ‘00s εποχή και η οποία σε «έβγαλε» ασπροπρόσωπο στα θρυλικά πάρτυ του +Soda, αλλά που τώρα, απλά θυμίζει μέρος στολής επαγγελματία ξυλουργού.

Και πίστεψε με, σαν γυναίκα και εγώ, μπορώ με σιγουριά να σου επιβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται να την βγάλεις…. καθαρή κάνοντας τέτοιου είδους εμφανίσεις, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι. Ειδικά, αν καλοσκεφτείς ότι πλέον όλοι οι άντρες που κυκλοφορούν εκεί έξω, διαβάζουν ευλαβικά τα τελευταία τεύχη του Complex Magazine ή έχουν στα bookmarks τους σημειωμένο το highsnobiety.com, μαθαίνοντας όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο της ανδρικής μόδας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να «ενηλικιωθείς» και να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου… Εντάξει, σελίδα στο στιλ σου τουλάχιστον και να σταματήσεις να ποια να φοράς ρούχα όπως...

 

Φόρμες τύπου harem pants οι οποίες αναγράφουν το όνομα κάποιου σχεδιαστή

7fashionitems-men-shouldnt-wear-01.jpg 

Υπερβολικά στενά μπολουζάκια που αγόρασες για να δείξεις τους κοιλιακούς σου

7fashionitems-men-shouldnt-wear-02.jpg 

T-shirts με popular hashtags της εποχής

7fashionitems-men-shouldnt-wear-03.jpg 

Υφασμάτινες ζώνες που κρέμονται μέχρι το καβάλο

7fashionitems-men-shouldnt-wear-04.jpg 

Υπερβολικά μεγάλα κασκόλ (σόρρυ Lenny...)

7fashionitems-men-shouldnt-wear-05.jpg 

Ένα σωρό βραχιόλια στα χέρια

7fashionitems-men-shouldnt-wear-06.jpg 

Κοστούμια που δεν είναι στο σωστό νούμερο

7fashionitems-men-shouldnt-wear-07.jpg