3 ημέρες νεανικής δημιουργίας άνοιξαν τον δρόμο μιας επιτυχημένης καριέρας!


Με μεγάλη επιτυχία και τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το D.O.M.I. /*festival*/ . Για 3 ημέρες, εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το ATTALOS HALL στο Μοναστηράκι και γιόρτασαν με τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , παρουσία των μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών, ραδιοφώνων, ενημερωτικών και πολιτιστικών site της χώρας!
Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον happenings, δράσεις και παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών των Τομέων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , Art & Design, Cinema & TV, Μόδα & Ομορφιά, Sound & Music, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Τουριστικά Επαγγέλματα, Σεφ ελληνικής & Διεθνούς Κουζίνας, Οικονομία – Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Επαγγέλματα Υγείας, Επικοινωνία – ΜΜΕ & Δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, οι τελειόφοιτοι του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρουσίασαν ένα μέρος μόνο από όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια των Σπουδών τους.
Καθημερινά, το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει την ευφάνταστη «Έκθεση Εφαρμοσμένων Τεχνών & Νέων Τεχνολογιών» από τους τελειόφοιτους Γραφιστικής – Εικονογράφησης “Celestino Summer Collection 2014 - Fashion prints & logos”, η οποία προβλήθηκε στον Γενικό Διευθυντή της CELESTINO, κ. Ηλία Σεφερλή και σε επιτροπή από διακεκριμένους επαγγελματίες και εκπροσώπους της εταιρείας, που ενθουσιάστηκαν με τις προτάσεις των παιδιών.
Το D.O.M.I. /*festival*/ ξεκίνησε με τις παρουσιάσεις των υψηλών προδιαγραφών πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων Πληροφορικής και Οικονομίας – Διοίκησης, προσεγγίζοντας ένα πολύ απαιτητικό και νευραλγικό χώρο. Ακολούθησε η 2η Ημερίδα Νέων Τεχνολογιών σε συνεργασία με την ΕΕΛ/ΛΑΚ (Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα), με την επίσημη παρουσία της  ΜΚΟ «Οικογένεια και Παιδί», για την οποία οι τελειόφοιτοι Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής σχεδίασαν Βάση Δεδομένων για τη  Μηχανογράφηση Καταγραφής και Αξιολόγησης των Περιστατικών τους.