Η Sneak Aces, Ελληνική μάρκα ρούχων που κλείνει μόλις 4 μήνες λειτουργίας, επανέρχεται δυναμικά για το χειμώνα...


Η Sneak Aces, Ελληνική μάρκα ρούχων που κλείνει μόλις 4 μήνες λειτουργίας, επανέρχεται δυναμικά για το χειμώνα, με μία σειρά ρούχων που περιλαμβάνει Φούτερ, Ζακέτες,  Καπέλα τύπου Trucker και Snapback, Σκουφάκια και Μπλουζάκια, σε πολλά έντονα και ζωηρά χρώματα και ποιότητα διεθνών προδιαγραφών. Τη νέα σειρά ρούχων, παρουσίασε στο ολοκαίνουργιο και πλήρως ανανεωμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημά της, www.sneakaces.com.

Με μότο «Feelin Extreme» - και στυλ το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό - η Sneak Aces προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ρούχων με ξεχωριστά σχέδια και μοναδική κατασκευή, που δεν έχουν σε τίποτα να φοβηθούν αντίστοιχες μάρκες παγκοσμίου φήμης, ειδικά εφόσον προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα ρούχα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, από το οποίο μπορεί ο πελάτης να κάνει την παραγγελία του. Σύντομα αναμένεται και κατάστημα-showroom εντός της Αθήνας, για όποιον επιθυμεί να δει από κοντά τα ρούχα, να τα δοκιμάσει και να προχωρήσει σε αγορά/παραγγελία.

Contact – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Page - www.facebook.com/sneakaces
Twitter – www.twitter.com/sneakaces