Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή, με έμφαση στα τζινς, της GAP


Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή, με έμφαση στα τζινς, της GAP

 

Η Gap, μας προσκαλεί να καλωσορίσουμε την Άνοιξη, με μία συλλογή εμπνευσμένη από βασικά κομμάτια της μοντέρνας γκαρνταρόμπας, καλύπτοντας ανάγκες για το καθημερινό προσωπικό μας στυλ με τζιν, khaki και πλεκτά σε αγαπημένα και νέα σχέδια. Πρωταγωνιστές, τα νέα skyeblue washes, τα οποία σηματοδοτούν την επιστροφή του κορυφαίου Αμερικανικού τζιν σε όλες τις αγαπημένες μας γραμμές Η νέα συλλογή Gap Άνοιξη 2016 θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα κατασήματα Gap από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τέλος Απριλίου 2016.

 

 

 

Η σειρά Gap 1969 Denim, που χαρακτηρίζεται επίσης και ως τα αυθεντικά «Blues» μας προσφέρει πληθώρα επιλογών όσον αφορά σε νέες γραμμές τζιν, από skinny έως και φαρδιά γραμμή,  καθώς και σε χρώματα  και washes, από πολύ ανοικτά σε πολύ σκούρα. Οι γραμμές-κλειδί της γυναικείας σειράς Gap 1969 denim περιλαμβάνουν τις Crop Kick (στενή γραμμή που φτάνει έως την γάμπα), Flare (στενή γραμμή πάνω που καταλήγει σε καμπάνα), Ankle (γραμμή που εφαρμόζει άνετα στο σώμα) και Skinny (ιδιαίτερα στενή γραμμή). Όποια γραμμή και αν επιλέξουμε, μπορούμε να φοράμε το τζιν παντελόνι μας σε καθημερινή βάση, καθώς διατηρούν και παράλληλα αναδεικνύουν τέλεια εφαρμογή, σχήμα και άνεση σε αυθεντικά, stretch και high stretch τζιν υφάσματα, λόγω του νέου τρόπου παραγωγής τους.

 

 

Η γραμμή Girlfriend Chino αποτελεί συνδυασμό χαλαρής σχεδίασης με μια πιο εκλεπτυσμένη νότα της boyfriend γραμμής, διαθέσιμη σε μια σειρά από μοναδικά χρώματα.  Κομμάτια με vintage wash και μοντέρνα βαμβακερά μπλουζάκια σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και επιλογών όπως μακρυμάνικα, με μανίκι ¾, v-λαιμό, λαιμόκοψη ή / και ανοιχτή λαιμόκοψη, συμπληρώνουν τις ανοιξιάτικες μας εμφανίσεις. Τα Best Girlfriend & Summer Short σορτς, συνδυασμένα με ριγέ ναυτικού τύπου μπλούζες, και μοναδικά casual μπουφάν, μας προσφέρουν ποικιλία στους συνδυασμούς και ένα φρέσκο vintage στυλ. 

 

 

 

Η συλλογή για τους άντρες χαρακτηρίζεται από τα t-shirts για όλες τις περιστάσεις. Η νέα γραμμή και αίσθηση από εξαιρετικής υφής βαμβάκι είναι διαθέσιμη σε μια σειρά κλασικού κοψίματος στις πιο μοδάτες χρωματικές αποχρώσεις. Τα vintaget-shirts και τα κλασικά πουκάμισα ταιριάζουν απόλυτα με το ορόσημο «1969 denim» τζιν παντελόνι σε βασικές γραμμές, περιλαμβανομένων των Skinny, Slim και Straightαπό αυθεντικά τζιν και stretch υφάσματα. Το κλασικό washed khaki της Gap, αποτελεί το νέο παντελόνι για κάθε περίσταση, που έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο για να προσφέρει απαλότητα και… χαρακτήρα. Φόρμες και φούτερ σορτς συνδυάζονται με πικέ πόλο μπλούζες και τζιν μπουφάν για το απόλυτο casual look.