Μαζί κυκλοφορούν μια σειρά από ρούχα με αφορμή την Yams Day τουρνέ


Ένα από τα αγαπημένα μας brand, ειδικά όσον αφορά την ανδρική ένδυση είναι το Off-White. To brand που έχει ιδρύσει ο Virgil Abloh συχνά συνεργάζεται με διάφορους καλλιτέχνες, από illustrators μέχρι και ράπερς για την δημιουργία νέων, exclusive συλλογών.

Με αφορμή λοιπόν, την “Yams Day” περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί στο Brooklyn σε μερικές ημέρες, το brand μαζί με το A$AP Mob κυκλοφορεί μια σειρά από merchandise ρούχα.

Η συλλογή περιλαμβάνει τα Champion hoodies και φόρμες που έχει σχεδιάσει ο Virgil Abloh για το Off-White™.

Ακόμη, η σειρά περιλαμβάνει τα A$AP Illz’s Disco Inferno t-shirts και κομμάτια του A$AP Twelvyy. Ανάμεσα στα ρούχα της συλλογής, συμπεριλαμβάνονται και τα Pro Club κομμάτια που είναι αφιερωμένα στον A$AP Yams, μαζί με ένα t-shirt το οποίο αποτίει φόρο τιμής στον Fredo Santana.

Τα έσοδα από τα t-shirts του Fredo Santana θα δοθούν στην οικογένειά του και τα κέρδη από τα υπόλοιπα ρούχα της συλλογής, θα πάνε στο the A$AP Foundation το οποίο ίδρυσε η μητέρα του A$AP Yams, Tatiana Paulino.

Η Yam’s Day θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου.

asapmoboffwhiteyamsday_01.jpgasapmoboffwhiteyamsday_02.jpgasapmoboffwhiteyamsday_03.jpgasapmoboffwhiteyamsday_04.jpgasapmoboffwhiteyamsday_05.jpgasapmoboffwhiteyamsday_06.jpgasapmoboffwhiteyamsday_07.jpgasapmoboffwhiteyamsday_08.jpgasapmoboffwhiteyamsday_09.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @asapyamsforever