Κανένα giveaway κάνει το brand;


Παρίσι, Φθινόπωρο 2018. Στην Πόλη του Φωτός, με Γάλλους σχεδιαστές και brands να προκαλούν αίσθηση με τις συλλογές τους, ένας Γεωργιανός Demna Gvasalia απλά… τρολάρει.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Balenciaga, παρουσίασε την νέα του συλλογή για την Άνοιξη 2019 και όπως πάντα τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του.

Η high-end συλλογή είχε όπως πάντα δύο στοιχεία τα οποία δεν λείπουν ποτέ από τις συλλογές του Gvasalia: πολυτέλεια και καλοραμμένα ρούχα και χιούμορ. Ο σχεδιαστής στις συλλογές του προσφέρει πάντα meme-worthy υλικό και κυρίως ρούχα που ξέρει (και ξέρουμε) ότι θα φωτογραφηθούν πολύ στους δρόμους των μεγαλουπόλεων από γυναίκες και άνδρες που φοράνε ό,τι πιο hot παίζει την εκάστοτε σεζόν.

Με τον οίκο Balenciaga να παρουσιάζει και menswear στην συλλογή, το show είχε πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια τα οποία ανέδειξαν ακόμη περισσότερο τα μοντέλα, το εκπληκτικό σκηνικό με το art installation του καλλιτέχνη Jon Rafman, την μουσική και φυσικά τα ίδια τα φουτουριστικά σχέδια της συλλογής.

Η ρετρό αλλά φουτουριστική παράλληλα, ματιά του σχεδιαστή ήταν παρούσα και στα ανδρικά looks της συλλογής, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται ν’ αγαπηθούν πολύ από επιδέξιους fashion lovers.

Ήταν όμως 4 looks τα οποία μας κέντρισαν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Looks τα οποία θα ευχόμασταν τα ρούχα να ήταν πολύ (πολύ όμως) πιο οικονομικά, ώστε να μπορούσαμε να τ’ αγοράσουμε. Ας ελπίζουμε σε κανα giveaway κάποιου influencer, μπας και κερδίσουμε τίποτα στο…. τζαμπέ.

 

Το τέλεια ραμμένο κόκκινο κοστούμι

4balenciagamensss19_01.jpg 

Tο τέλεια boxy και crisp πουκάμισα με τα graphic τυπώματα

 

4balenciagamensss19_02.jpg Το statement δερμάτινο jacket με τα κρόσσια στα μανίκια 4balenciagamensss19_03.jpg Το κολιέ με το όνομα του brand στην… παλιά καλή Comic Sans γραμματοσειρά 4balenciagamensss19_04.jpg 

Κεντρική φωτό: Instagram @demnagvasaliadaily