Ο Demna Gvasalia θέλει να βρούμε τον sinner in us


Όταν μιλάμε για τον οίκο Balenciaga, μιλάμε για έναν οίκο, ένα brand που πάντα «ψήφιζε» και «ψηφίζει» υπέρ της διαφορετικότητας. Είτε αυτό είναι μέσα από τα σχέδιά του, είτε των μοντέλων που χρησιμοποιεί στην πασαρέλα, είτε απλά με την γενικότερη φιλοσοφία του.

Δεν μας κάνει λοιπόν, περίεργο, ούτε που κυκλοφόρησε από το πουθενά μία limited edition ανδρική συλλογή, ούτε που το όνομα της είναι SINNERS”.

Η capsule collection έχει τις γνωστές… δυσοίωνες σιλουέτες που προσφέρει πάντα ο Demna Gvasalia στα ρούχα του και σίγουρα καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Η συλλογή περιλαμβάνει t-shirts, φουτεράκια με κουκούλα, τζιν μπουφάν, polo και ζιβάγκο μπλουζάκια, τζιν παντελόνια πολλά από τα οποία έχουν την λέξη “Sinners” τυπωμένη πάνω, με μεγάλα κόκκινα γράμματα.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη ήδη στο official site του brand, αλλά και σε όλα τα Balenciaga καταστήματα.

balenciaga_ss18_mens_sinners_01.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_02.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_03.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_04.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_05.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_06.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_07.jpgbalenciaga_ss18_mens_sinners_08.jpg