Για να είσαι πάντα fashion forward. Κ-Υ-Ρ-Ι-Ο-Λ-Ε-Κ-Τ-Ι-Κ-Α.


Προσωπικά, δεν βρίσκω τίποτα πιο ενδιαφέρον, από το να ανακαλύπτω νέα brands. Είναι σαν να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες. Σαν να βρίσκεις χρυσό. Και υπό μία έννοια, ίσως και να είναι. Γιατί ζώντας στην εποχή της εικόνας, είναι σημαντικό και η δική σου «εικόνα» να έχει κάτι να «πει» σε αυτό τον κόσμο, κάτι να προσφέρει. Και αυτό θα σ΄το προσφέρουν σίγουρα και τα κατάλληλα ρούχα, τα οποία φυσικά πρέπει να σε αντιπροσωπεύουν, να εκφράζουν αυτό που είσαι.

Τα παρακάτω 5 upcoming brands, που προβλέπεται σε λίγο καιρό να γίνουν ακόμη πιο γνωστά, έχουν αυτό το «κάτι» τα οποία μας προδιαθέτουν να θέλουμε οι εμφανίσεις μας να έχουν ένα βαθύτερο νόημα. Ίσως γιατί και τα δικά τους ρούχα, προσφέρουν κάτι τέτοιο. Έτσι λοιπόν, αυτά τα brands, πέρα από το γεγονός ότι θέλουν γίνουν viral και το επόμενο next-best-thing, σίγουρα θέλουν να μας δώσουν και την δική τους ματιά και αντίληψη απέναντι στην Μόδα. Νομίζω ότι τα καταφέρνουν. Διάβασε τα παρακάτω και θα δεις.

PHEME

5brandstoknow_01.jpg

Από το Λονδίνο, αυτό το brand έχει εμπνευστεί από την ελληνική μυθολογία (εξ’ ού και το όνομα PHEME) και έχει μεταφέρει αυτή την αισθητική σε sporty σιλουέτες.

phenix Mountain Active

5brandstoknow_02.jpg

Aπό το Τόκιο της Ιαπωνίας, αυτό το brand δημιουργεί “nerdy” ρούχα με μία αίσθηση coolness. Τα fleece υφάσματα και τα καλοραμμένα ρούχα του brand θα σε κερδίσουν αμέσως.

Pound

5brandstoknow_03.jpg

Τι θα φορούσες αν ζούσες στην Σεούλ στα ‘90s; Τα ρούχα του Pound. Ξεκάθαρα streetwear brand, με graphic εμπνευσμένες αναφορές all over.

SKTVT

5brandstoknow_04.jpg

Μην προσπαθείς να το προσφέρεις, θα «χάσεις» την μπάλα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι αυτό το brand προέκυψε από ένα ανεξάρτητο μουσικό label που τώρα κάνει κάτι μεταξύ goth και sporty ρούχων.

Thirteen

5brandstoknow_05.jpg

Αν θες avante-garde streetwear ρούχα, αυτό είναι το brand σου. Με τα ρούχα του, θα εξερευνήσεις όχι μόνο το στιλ σου, αλλά και το μυαλό σου….